Toronto Newcomers
-
увидел красную тряпку, слово крым, значит повод наехать
-
а чел даже не разобрался, что автор имел в виду под "крымские права" предполагаю что права украинские, просто вместо области написано АР Крим
-
клуб політичних експертів-початківців "мій поверх"
-
Шоу под названием «диванные войска в Канаде»?🤦🏽♀️
-
Я понимаю,что в человеке,как и во многих из нас живёт боль за происходящее сейчас…. Но проецировать на других без оснований…здесь не нужно этой горячки…мы все в одной лодке😏
-
Дівчата, порекомендуйте гарного колориста, будь ласка 🌸 дякую)
-
Вітаємо, молода сім'я з дитиною, переселенці із міста Авдіївка, звертається до вас за допомогою. Так сталося, що війна нікого не жаліє і ми були вимушені покинути свій рідний край, свою домівку і вирушити у пошуках кращої долі у столицю де більш менш спокійно. Без коштів, і без будь яких заробітків опинилися на даний момент. Знайти роботу у Києві, виявилося зовсім не просто, не зважаючи на те що російські війська відступили, якщо і є якісь підробіток, то платять дуже мало, інколи не вистачає навіть на їжу, так як у нас велика сім'я. Тому звертаємося до всіх небайдужих, у кого є можливість допомогти фінансово номер наших карт 4149629359714771- Альона 5375235125370237- Андрій, хто скільки зможе, шукаємо житло також, тому можливо хтось може допомогти у цьому питанні будемо дуже вдячні🙏🙏🙏. Нещодавно дізналися, що в наш будинок потрапив снаряд по вулиці молодіжна 16((( і від нашої квартири майже нічого не залишилося. Дякуємо вам за увагу! Мирного неба над головою і всіх, всіх благ
-
Аахахахха на каких додиков рассчитано это кидалово?) вы, бичи, наживающиеся на горе людей совсем уже разленились фотку могли не с первой встречной ссылки гугла стащить и в текст постараться чуть по-лучше
-
видимо тема сигарет и стиков уже себя изжила
-
Добрий день!Підскажіть будь ласка, які платежі і % додатково оплачують в Онтаріо при купівлі авто у дилерів і приватної особи?Яка різниця в % ?
-
Я заплатив 80 $ за один урок та 120 за авто (honda 2020 автомат) на екзамен. Здавав в Downsview. Треба шукать, бо деякі "товариші" пропонують за 350 тільки авто на екзамен 🤯.
-
Девочки, кто знает хорошего косметолога кто увеличивает губы в Торонто?
-
Всем привет, может кто знает норм обмену в Midtown?
-
Можете поделиться контактами?
-
Всем привет Кто знает бухгалтера который специализируется на трак драйверах?
-
Відправив у ПП
-
Всім привіт, в когось є перевірена tax clinic?
-
Вiтаю! Хтось собi шукав житло у Торонто через рiєлторiв? Може хтось насыпати контактiв якщо є? :) Заздалегiть дякую
-
Добрый день. Ребята подскажите, русскоговорящего эндокринолога???? Всем заранее спасибо 🙏
-
Добрый день) Подскажите, пожалуйста, может кто-то встречал русскоговорящего сотрудника Rogers в Торонто или Миссасаге? В каком отделении можно найти такого?
29 Jan 2023, 10:47
67808/116550
3 minutes ago