Toronto Newcomers
-
Ем Якраз провінція має значення Ви про що?
-
Всім привіт Хто знає контакти бухгалтера? Локація і провінція не мають значення Необхідна консультація Дайте контакти
-
Дякую
-
За кілька хвилин надішлю у приват
-
Онтаріо
-
Так а трак драйвер від якої провінції?
-
Мені потрібна консультація про корпорацію якщо я наприклад трак драйвер у цьому напрямку
-
Всем доброго вечера, кто из newcomers уже оплатил налоги за 2022, поделитесь как у вас это было. Платили ли вы больше 50-65 если вы первый раз это делаете по RC151 и как вообщем у вас прошёл "возврат"?
-
Я нашла через него работу, не знаю, мне показалось, что достаточно активно перезванивают. Попробуй что-то в резюме своем изменить и подаваться на вакансии, которые недавно были опубликованы.
-
Ребята, есть тут компьютерные мастера ?
-
широкое понятие) а в чем вопрос?
-
❗️Всем привет, ищу комнату в пешей доступности к метро ❗️
-
Дальнобойщики, truck drivers есть в этом чате? Откликнитесь, пожалуйста!
-
Более чем))
-
Норм сайт. Просто нужно отправлять резюме пачками. Отзываются редко или вакансии висят постоянно просто, хотя сотрудники и не требуются в данный момент
-
А через linkedin нашел кто?
-
Перше — можна, друге — вам до Києва ж іхати поіздом або автобусом і тут дивлячись через який хабовий аеропорт летіти
-
Підкажіть будь ласка, чи можливо виіхать з Торонто в Украіну й повернуться? Де можно пошукати дешеві квітки до Киіва? 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Тільки візьміть WP, я дивлюся зазвичай на сайтах авіакомпаній і дивлячись які дати — з Варшави зручно до Хелму а звідти вже в Київ там одна платформа
-
Який обрати аеропорт? Де пошукати? Підкажить будь ласка🙏🏻
29 Jan 2023, 10:47
68390/116571
about 6 hours ago