Toronto Newcomers
-
Шукаю няню для сина 7 років. Часткова зайнятість за потребою. Очікування. Жінка, що любить дітей, не палить, уважна і з задоволенням приділить час дитині. Щодо місця перебування. На території няні з можливістю ночувати 1-2 ночі в тиждень (1-2-3 рази на місяць у вихідні). Про дитину. Чемний і дуже цікавий. Має досвід стосунків з нянею на її території, розуміючи, що знаходиться в іншій сім'ї на умовах цієї сім'ї. Якщо у сім'ї є діти/онуки, буде дуже великою перевагою для сина. Всі подробиці у особистому спілкуванні. Ми живемо в районі Олд Торонто/Даунтаун. Мова російська/українська.
-
Дуже цікаво але нічого не зрозуміло)
-
instagram.com/nusha.iaremchuk?igshid=YmMyMTA2M2Y= Дуже смачно у Тані!
-
Опция transfer funds слева
-
Переведіть кошти із chequing account to credit card. Це без комісії
-
Может кто-то подскажет как пополнить кредитную карту cibc банк ? Не могу разобраться
-
То ви ще не наловчилися;) Зайдіть в credit account -> make a payment ->current balance or amount due (варіант #1) Другі не пишу, щоб не заплутати
-
привет. подскажите пожалуйста какой почтой можно отправить вещи по канаде по ценам в пределах разумного
-
Там надо кредитку подвязать через компьютер. С телефона не получится.
-
Нет такого можно только с чекинг на сэвинг не выбирает кредитку
-
Починається гадання. У вас виглядає так, що немає кредитки. Варіант #1: ви її ще не отримали із банку. Варіант #2. Отримали і не активували. Варіант #3. Щось інше (треба більше деталей)
-
Зайдите в кредитку и с самого низу будет что то типа: link
-
Так))
-
А у вас кредитка точно є?
-
В мене нема такого(
-
Блин.. Спасибо пойду в банк
-
У меня такое было, Оказалось что кредитка была заблокирована. В банке разобрались,и тогда появилась эта функция чтоб переводить с чекинга на кредитку деньги
-
Активувала вже і платила нею Зараз хочу поповнити не можу зрозуміти як
-
Дякую
-
В головному меню виберіть: transfer funds -> виберіть transfer from "Chequing account" to "виберіть кредитку". Якщо апка бачить тільки saving account, тоді погугліть, як залінкувати кредитку із чекінг акаунтом. Довге писати.
29 Jan 2023, 10:47
68678/116336
38 minutes ago