Toronto Newcomers
-
neo.cc/refer/N6Q8G7C3 Привіт! Знайшла прикольний бонус, тож ділюся інформацією! Друзі, хто хоче заробити 50$ за відкриття рахунку в банку та додаткові 25$ за відкриття кредитної картки (по бажанню) можете перейти за посиланням і зареєструватися. Гроші отримуєте одразу після заповнення всіх кроків на кешбек, потім їх можна виплатити на ваш основний банківський рахунок. Закривати чи користуватися банком - ваша особиста справа🙌 P.S: Хто перейде за посиланням та все зробить відпишіться мені, будь-ласка, чи все ок😊
-
У оператора можна взяти і кредит і розстрочку
-
Незнал, но уже взял от оператора и впринцыпе доволен)
-
Дякую за пораду))) дуже сподобалось)))
-
Тільки сьогодні думав, де б його шукати.. дякую!
-
У мене в дівчини також маленький шматочок відвалився. Зможете підказати, у скільки вам приблизно обійшлося лікування?
-
Бережіть свої зуби) в мене тільки там шматочок маленький відвалився і я вже побігла) хоча мене він не турбував) стоматолог сказала "оце і все?") схоже всі із-за цін бояться йти. Колега, якому сказали вирвати 400$, лікувати 1200$, він обрав вирвати) а я буду боротись за кожний зуб))))
-
Відповіла в особисті)
-
А можете подсказать как со сбербанка через п2п купить вернее на какой бирже?
-
У кого есть Binance, ByBit и т.д.💳 Помогу заработать очень хорошие деньги!💰 Зарабатываем на разнице курса доллара.(Usdt)📈 Профит 5-6% чистыми 💸 Для 🇷🇺🇧🇾🇰🇿🇹🇷
-
350$ Відвалилась частинка переднього зубу Клініка в етобіко 2318 Lake Shore Blvd W Unit 202 maps.app.goo.gl/SVZnGhYh3rWspQ9H6?g_st=ic
-
Робота кур’єром 👾 Uber eats Вільний графік, знання англійської не обов’язково Тиждень від 800$-1000$ залежить від вашого графіку При реєстрації за мої посиланням гарантована виплата за 100 поїздок -600$ плюс бонуси та чайові Додатково також бонуси від мене 🙃 Повністю все розповідаю та проходжу з вами шлях від реєстрації до перших замовлень Посилання для реєстрації👾 www.uber.com/signup/drive/deliver/?invite_code=46ym75ks2umh Посилання на чат кур’єрів, де ви можете знайти всю інформацію , скріни з виплатами та допомогу від інших кур’єрів t.me/ubereatscanadaa Узгоджено