Toronto Newcomers
-
де швидше зроблять? Я думаю по грошам однаково що в Торонто що в Оттаву відправити )
-
Всем привет , кто может поделиться своим опытом покупки машины в кредит ?) Получилось ли взять машину в кредит с первого раза ? Отклоняли ли вам кредит ?
-
Доброго дня! Запрошуємо на Український стендап, від Ucrazystandupcomedy Коли - 18 квітня, 19.30 двері, о 20.00 початок події. Де - Toronto, 154 Danforth avenue. Socap comedy(2 floor). Посилання на квитки - www.eventbrite.ca/e/ucrazy-stand-up-show-ukrainian-edition-tickets-611712116407
-
Всем привет, был ли кто-то в украинском консульстве в последний месяц? Хочу задать пару вопросов
-
УРОКИ ВОКАЛУ|ФОРТЕПІАНО|ГІТАРИ |УКУЛЕЛЕ|ОНЛАЙН 🌎 ✅ХОЧЕШ ЩОБ ТВОЯ ДИТИНА ГАРНО СПІВАЛА? ✅ХОЧЕШ СПІВАТИ ,АЛЕ НЕ ЗНАЄШ ЯК? ✅НАМАГАЄШСЯ ВЧИТИСЬ СПІВАТИ САМ/САМА АЛЕ НЕ ВИХОДИТЬ? ✅ХОЧЕШ ДІЗНАТИСЯ СЕКРЕТИ ВОКАЛУ, ОСОБЛИВІ ТЕХНІКИ ЯКІ ЗРОБЛЯТЬ ТВІЙ ГОЛОС НЕПОВТОРНИМ? Тоді тобі саме до нас на Уроки Вокалу онлайн: В нас працюють найкращі педагоги : ✅Лауреати конкурсів,вища освіта ✅Солісти Філармоній ✅Використовують професійне обладнання для уроків, інтерактивну платформу ➡️ФОРМАТИ НАВЧАННЯ: ІНДИВІДУАЛЬНО/МІНІ ГРУПИ ДЛЯ ДІТЕЙ/МІНІ ГРУПИ ДЛЯ ДОРОСЛИХ ⬅️ ПРОБНЕ ЗАНЯТТЯ -120грн(3💲,або 3 💶,4канадських долара💲☺️💚) ❕❕Беремо на навчання від 4+ до 100+❕
-
Привіт Ми з @oddi_he збираємось з Торонто у Ванкувер на 3-5 днів у кінці травня погуляти, подивитися місто та околиці. Можливо хтось бажає приєднатися, разом буде веселіше і вигідніше орендувати житло+машину
-
Робота кур’єром / водієм 👾 Uber eats Авто мати не обов’язково , можна доставляти за допомогою велосипеду чи пішки Вільний графік, знання англійської не обов’язково Тиждень від 800$-1000$ (доставка) залежить від вашого графіку При реєстрації за мої посиланням гарантована виплата за 100 поїздок -600$ плюс промо та чайові Додатково також бонуси від мене 🙃 Повністю все розповідаю та проходжу з вами шлях від реєстрації до перших замовлень Посилання для реєстрації👾 www.uber.com/signup/drive/deliver/?invite_code=2jpb8u4pysy1 Посилання на чат кур’єрів та водіїв де ви можете знайти всю інформацію , скріни з виплатами та допомогу від інших кур’єрів та водіїв t.me/ubereatscanadaa Узгоджено
-
жесть