Toronto Newcomers
-
Я теж думав про БС, але тільки через зміну роботи, у мене частина команди з Европи, з часовою різницею я іх бачити не буду взагалі, або вставати в 5 ранку
-
Нажаль фірма де працюю відмовилась від офісу під час ковіду, а як мені сказали якщо фірма не має офісу, то на оінп такую роботу подати нельзя
-
Вам наче зарано про це думати ))
-
Хей, дівчатка ! Знайомтесь з новим майстром hair extension - Anastasia 👱🏻♀️ Відтепер, мати розкішне волосся як у зірок з екранів, не мрія - а реальність !✨️ Дівчатка, усі хто мріяв про найгарніше волосся з Голлівуду - ласкаво просимо!🤗 instagram.com/dolly.hairr?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Уявляю цю картину: Усі, кому за 40 і які за вашим тезисом не зможуть знайти собі підходящу програму для PR, вийдуть на страйк. Ви, як і Мойсей, за наступні 40 років доведете колону до Оттави... Хто доживе, отримає PR. ps. Надіюся, всі зрозуміли, що це жарт. Особисто я не розраховував би на атракціон небаченої щедрості із PR, бо час минає, а бали за вік з кожним роком віднімаються. Так, за канадський досвід бали виростуть, але то тільки за кваліфікований досвід. Краще мати більш надійний варіант
-
www.iseecars.com/used_cars-t10497-under-3000-ontario-ca#id=100593949239
-
В какой вы провинции сейчас?
-
По фото больше 45 не дам