Toronto Newcomers
-
Незнаю еще, так как тут с октября. Пишут что все долго, незнаю. Боюсь даже представить. Зуб полечили супруге за 50$ по бенефитам, за мост выкатили 3т$.знакомый купил лекарство от давления за 32$ по бенефитам,которое стоит 860. Вот и все что я знаю о канадской медецине
-
Ребята продаю планшет с чехлами за 1250, сам планшет покупал за 1550, кейс клава за 500, и книжка чехол 160 стоил. Ему два месяца. Всё вместе за 1250$. Хочу помочь товарищу с продажей, если кому-то интересно пишите в ЛС. Можно встретиться и вы затестите и проверите что покупаете. Состояние идеальное.
-
Спасибо
-
Спасибо)
-
Бенефиты могут максимум 50% от одной отдельной услуги/лекарства оплатить, на сколько я знаю
-
Доброго дня! Дитина закінчує 11 класів в Україні, 16 р. Маємо візи. Які особливості вступи в коледжі, університети? Чи є якісь програми для українців, хто приїздить по CUAET і ще немає ПР? Чи потрібно йти в 12 клас? Хто володіє інформацією? Підскажіть, будь ласка)
-
Доброго дня. В Канаді діти закінчують 12 класів. Особливості щодо обраної спеціальності вам розкаже обраний вами коледж або універ. В кожному свої. Заходите на сайт коледжу, пишете в чат, залишаєте дані і питання щодо обраної спеціальності. Вам зателефонує людина, яка володіє інформацією по обраній спеціальності і відповідатиме на всі питання. Один коледж може навчати на багато спеціальностей - музикантів, водіїв траків, юристів, медсестер і т.д. Тому спочатку оберіть спеціальність, коледж і взнавайте вже безпосередньо в навчальному закладі.
-
Дуже дякую)
-
у мене Manulife 100% coverage