Toronto Newcomers
-
Я ищу серьезных людей, которые могут создать кошелек и готовы получать большие суммы долларов США или биткойнов. Моя установка для майнинга сгенерировала миллионы долларов США и биткойнов с сервера блокчейна. Я принимаю оплату только после работы, и моя оплата составляет 40% добытых средств в биткойнах после того, как вы их продадите. USDT и биткойн можно переводить и тратить после процесса синхронизации. Заинтересованное личное сообщение прямо
-
Так, правда , гарантор потрібен. Спробуйте подружитися з кимось щоб згодився підписати. Теж чула що лікар може бути гарантором
-
Або ж є форма, яку видають в Passport office, в ній ви маєте вписати 2 людей, які вас знають хоча б 2 роки і які можуть підтвердити це, просто вписуєте там інфу їхню з контактними даними, потім завіряєте в нотаріуса
-
❗️Криптани відпишіться в мене є питання до вас і пропозиція❗️ лайкніть сторіс я сам відпишу )
-
Район безпечний. Поруч зупинка атобуса та експрес автобуса до метро, як до ст. Фінч так і до ст. Кілл. Магазинів в пішій доступності мало, якщо не маєте машини. Сам будинок нормальний, але потрібно дивитися які сосіди як і в любому іншому будинку можуть попастися неадиквати.