Toronto Newcomers
-
Що то за робота може бути?
-
У сфері обслуговування (кафе/готель та ін) або робоча спеціальність. Це програма адаптаціі і допомоги пошуку з роботою. Її завдання швидко вас залучити на ринок праці, дати можливість отримати сертифікати та інструменти для пошуку роботи. Серед них стажування та рекомендації. Якщо хочете приєднатись, там є імейл. Можна приєднатись до середини наступного тижня
-
Дуже дякую,а з мовою англійською як там?
-
На самом деле я ищу человека из Канады, который готов работать моим личным помощником по административным вопросам и получать за это деньги. Примечание. Это домашняя работа, которую можно выполнять в удобное для вас время, будь то утро или вечер. Все, что вам нужно, это только ваш ноутбук, смартфон и стандартное подключение к Интернету. Пожалуйста, дайте мне знать, если вы заинтересованы в этом. работа как можно скорее всего 5
-
Привет. Здесь можете найти ближайший к вам. www.dailybread.ca
-
Если теорию то в порядке живой очереди. Если приехать среди недели после обеда то там нет никого. Работают до 7ми. А на вождение надо записываться.
-
Друзі, вітаю. Мене зачепив лейоф, тому шукаю вакансії в Торонто як Technical Project manager.Якщо хтось може зробити референс в своїй компанії, організації - буду вдячний. Пишіть особисто, радо надам своє CV і інші деталі. Подякував. Всім гарних вихідних!