Toronto Newcomers
-
Доброго времени суток! Предлагаю дополнительный зароботок на электронной валюте,на удалёнке с хорошим доходом ,за дополнительной информацией пишите в личку!
-
Так, Торонто - Ванкувер)
-
Торонто-Ванкувер
-
Катерина, я мабуть щось пропустила з тим потягом на 3 дні, це з Торонто до Ніагари чи з відки він їде і куди? Бо ми машиною їхали 1,5 години
-
Яка ціна квитків ?
-
Хтось з групи там вже бував? Цікаво, бо хочемо туди переїхати і от думаємо чи варто
-
Доречі, шукаю кімнату для сестри в Торонто( можливо Міссісага або Етобіко) до 1000$
-
Дякую, а як туристу, що найбільше сподобалось і в яку пору року там були?
-
Як погода там зараз?
-
Добрий вечір! Запрошуємо дітей від 5-ти років, для професійних занять з футболу⚽️ Тривалість заняття 1 година. Вартість - 25$ за годину. Адреса: 1589 The Queensway, Etobicoke, ON M8Z 1V1 На тренуваннях дитина навчається: • координації • швидкості: фізичної та розумової • фізична підготовка • техніка рухів • силові здібності Заняття проводить професійний футболіст Serhii Pitel Грав у таких командах як : 🏆Азовсталь Маріуполь, 🏆ФК Енергія 🏆ФК Верес 🏆ФК Скала 🏆ФК Говерла 🏆🇩🇪 FC Mecklenburg Schwerin Інформація про тренера є в офіційних джерелах в інтернеті (Wikipedia, Eurosport, soccerway, etc…) Будемо раді бачити вас на наших заняттях⚽️🏆
-
Всім добрий день. Підкажіть будь ласка. Я з донькою зараз знаходжусь в Україні. Я хочу спочатку знайти житло, а потім летіти до Канади. Ми знайшли один варіант. Чоловік здає квартиру, тому що сам їде з Канади на пів року. Він просто каже, прилітайте і ця квартира ваша. Ніякого депозиту він не просить. Каже, що ніяких документів на аренду підписувати не треба. Просто йому потрібно здати квартиру в хороші руки. Я боюсь, що ми прилетимо, а квартири ніякої не має. А можливо є ще якісь підводні камені? (квартиру знайшла на маркетплейсі). (Оплачувати квартиру можна місяць в місяць, або на пів року вперед, як мені буде зручно.)