Toronto Newcomers
-
Дякую
-
Ми пересилали 2 дитячі пуховики 1600 грн заплатили за доставку у Міст Експресс в Україні + 14 дол у Канаді. Доставка була з відділення до відділення не адресна
-
А сколько стоило?
-
Доброго дня Може кому буде корисна інформація, щодо строків доставки Міст експрес. З Києва до Торонто посилка дійшла за 18 днів
-
Ищу работу в Торонто ‼️ Я из 🇺🇦 , мне 27 лет, умею водить машину. Готов рассмотреть любое предложение. Физического труда не боюсь .
-
Доброе утро, есть тут среди нас повара с опытом работы и минимальным знанием английского? Есть работа для вас в Crown Plaza Toronto. 🙂
-
Минулого тижня було багато George і великі також але на які роки не дивилась
-
Из Польши
-
2.5 міс, з Польщі в Торонто. Із Києва до Кракова буда доставлена дуже швидко. Авіа має бути швидше. Ось чекаю на авіапосилку із Києва
-
😳 капець( а звідки відправляли якщо не секрет?
-
3 месяца
-
Тут не підкажу, бо тільки на хлопчика бачила. Але світло сірі 100% були, думаю і дівчинці підійдуть. Правда перед ЧП була, може розібрали.
-
Мені на дівчинку
-
Там наче на сайті можна замовити. За цією адресою що я писала, то тільки 6-7 і були. Я шукала на 5-6, то 1 ледь зайшла, останні брала. А 6-7 і сірі були, і чорні, і голубі.
-
В трьох волмартах була,і нічого((
-
Ось такі точно. Вже прала 3 рази, як нові. І теплі.
-
В Walmart купляла фірми George (раніш замовляла з Британії її), напівкомбінезон за $16 пару тижнів назад. На 6-7 років було багато. І куртки теж бачила були зимові 165 N Queen St, Etobicoke, ON M9C 1A7
-
Добрый вечер! Кто-то знает где продаются шапки для бани?
-
Купила дочке 6 лет в магазине Carters. Там от 0 до 12 или 14 лет были. Были и на мальчика и на девочку размеры и расцветки.
-
gusti.ca/collections/boys-fall-winter-2022
29 Jan 2023, 10:47
7105/116304
about an hour ago