Toronto Newcomers
-
привіт кожному Я є громадянином Іраку, але маю прописку в Україні тепер я хочу повернутися в україну але я не знаю як мені потрібно отримати європейську візу чи можна отримати
-
Дякую
-
Хто цікавився Нееts, Nео та цигарками? Мені подруга дала магазин, де вони з чоловіком беруть і я нарешті змогла замовити нормальні цигарки, а не те що тут продають Можу поділитись знахідкою, напишіть - дам контакт
-
Кому треба цигарки дешеві, то треба їхати в резервацію до індійців ( first nations), там колись замовляв для друзів по 2,5 cad за пачку, десь між торонто то квебеком начебто, трошки смердючі, але досить м'які на смак. Але це не досить законно вивозити сигарети з резервацій)), бо вони тільки для індійців без акцизу
-
Доброго дня. В мене питання стосовно прав G1. Відрази після складання письмового теста в надаються паперовий аркуш,на якому визнано термін дії водійських прав 3 місяця,але на пластикових правах зазначен більший термін. Підкажіть, до якої дати можливо їздити по правам G1 ? Тому що, скласти відразу на G full не змогла ( завалила іспит) ,та друга попитка на g 2 теж невдало.
-
Она не объяснила😅 Но я тоже думаю типа странно
-
Кто в поисках работы, крупный канадский работодатель, специализируется на производственных прачечных по всей северной Америке, активно нанимает людей без знания языка В данный момент офис в этобико нанял полный штат, но прачечных много, по всем городам и районам городов, так же постоянно требуются новые сотрудники. Работа не трудная, хорошая заработная плата, возможность карьерного роста и полный социальный пакет Кому интересно, как податься и оставить заявку, обращайтесь в лс
-
/дякую!