Toronto Newcomers
-
Кріще інвестувати час в самообучення та знайти норм роботу бо це waste time
-
Здати екзамен.
-
Думаю ні!
-
Дуже вдячний
-
Підскажіть будь-ласка хороші сайти з пошуку оренди житла в Канаді
-
Без номера і без знаходження в Канаді.
-
Як мені тоді шукати житло?
-
Спробував ваш сайт, він хороший, але є нюанс. Щоб надіслати заявку про те що мене зацікавила квартира, мені потрібно, окрім ініціалів і почти, вказати свій Канадський номер, якого у мене поки що немає, так як я ще не прилетів до Канади.
-
Дякую зі чітку відповідь
-
Air bnb. Без канадского номера и личного присутствия арендовать квартиру долгосрочно практически нереально по одной простой причине. Сегодня квартира есть - завтра её уже сняли. Смотрит по 10 человек в день если хороший вариант. Тут в Канаде это не вы сморите квартиру - это риэлтор и лендлорд смотрит на вас.
-
Якщо є кошти на оплату 6 місяців орендної плати, орендувати житло нескладно, навіть дистанційно
-
Усім привіт, може хтось заключав договір з сімейним лікарем( україномовним або російськомовним), дайте контакти?
-
Кімната на одну особу у мене 1200 в тому будинку, це Downtown а не "недалеко від Downtown" як кімната за 1300 яку рекламує адмін группи. + В мене були не будо таких вимог щодо мешканця і були фото та відео. Тому усі "критикуни" моїх оголошень - це фейки.