Toronto Newcomers
-
От какого вокзала? Уже в Ниагара Фолс который?
-
Красивые виды
-
Но и снизу тоже красиво, тут как раз Trillium park, красивое место
-
Вона думала що то з твого вікна.😜
-
Лэйкшор, онтарио плейс Но это с дрона, с высоты примерно 100м
-
Ваууу, а де це саме ? Яка локація, де можна на це подивитися😍
-
Триллиум с прошлого года фотка
-
Да, там где гоу трейн останавливается. От него ещё мин 10 автобусом ехать
-
Я просто на сайте у них покупал, там на почту приходит ссылка и по ней открывается билет
-
З паспортом CA !
-
Блондин 180 см ок ?
-
Привіт🤍 у кого є бажання на тфп(безкоштовно)зйомку в цю неділю? Напишіть мені, будьласка. На фото приклади які можемо зробити, або придумаємо щось разом. Шукаю пару для зйомки🤗
-
😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱 Wow, this is the best financial move I have ever made, I will keep telling people about your good works, the profit rate is just crazy, thank you so much 👇👇👇👇👇 t.me/+NmPb9gJWymNiNTQ0 t.me/+NmPb9gJWymNiNTQ0 t.me/+NmPb9gJWymNiNTQ0
-
Є номер інструктора , він допомагає з екстра appointment )
-
Добрий вечір, громадо 🙂 якщо є хлопці сантехніки, напишіть будь ласка в особисті. Дякую
-
Всім привіт сьогодні приїзду до Канади. Дайте повний список того які документи треба зробити, бо сам не знаю тільки за перміт та хклс карту. Й то невпевнений де робити ту картку
-
Кент парламент давидоф собрание ротманс лд лм Бонд Прилуки гламур Кисс Филип Морис хетсы стики Марвел комплимент Большой ассортимент оригинальных сигарет Украина Электронные сигареты Табак для кальяна Пишите за деталями в приват смс
-
Доброго дня, запрошую на пробний безкоштовний урок з: 👨💻 програмування (діти) ✏ математики 🇬🇧 англійської (діти і дорослі) 📚 підготовки до школи Онлайн школа, уроки проходять на платформi з вчителем😊 Пишіть, будь ласка, в приват)🫧
-
Haбиpaю oтвeтcтвeнныx peбят в нoвoe СЕРОЕ нaпpaвлeниe пo кpиптe. Eжeнeдeльнeя пpибыль oт 248$ Обучение присутствует. Менторство до первого профита. Пиши в ЛC
-
Сайт Торонтовка, розділ Азбука емігранта. Там все розписано покроково.
29 Jan 2023, 10:47
72642/115865
about 6 hours ago