Toronto Newcomers
-
Я не можу відправити повідомлення чомусь
-
Напиши будь ласка мені
-
Всім привіт! Перездаю свою квартиру-студію по вулиці 91 Jameson Avenue, Toronto. Квартира тільки після ремонту з новою сантехнікою та побутовою технікою, можно з тваринами. Є ліжко, стіл та ще декілька меблів з ікеї, думаю повертати в магазин, але можу лишите за доплату. Автобусна зупинка, супермаркет, озеро для прогулянок, бібліотека та лікарня знаходяться в 5-7 хв від будинку. Ціна: 1675$ + електрика (в мене виходило 40$ на місяць) Вже підключений інтернет зі швидкістю 300Mb за 80$ на місяць, але можна буде підключити і свій. Оплата: 1 місяць + 1 місяць депозит Можна в’їжджати наступного тижня. Пишіть в дірект за деталями кому цікаво :)
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста, где можно приобрести пельменницу ( для лепки пельменей). Спасибо
-
Добрый день! Сдаются комнаты в жилых домах в районе Норс-Йорк. 8 минут от станции метро Финч. Цена 1200-1500 CAD. Можно с детьми и животными. Включена постель, полная мебель, холодильник, плазма, микроволновка, стиральная машина + коммунальные услуги. Контракт первый и последний месяц.
-
А я никак буряк не могу найти,уже 2 раза купила не то, первый раз сладкий картофель,второй раз синий картофель😫
-
Добрый день. Делюсь горьким опытом. Купили картошку, это жесть!Она просто дубовая. Не советую!
-
сейчас проблемы по привату-небольшие задержки - так что если приват - чуть дольше