Toronto Newcomers
-
Доброго всім ранку, любі українці. Допоможіть нам, будь ласка! Я благаю вас, не залишайтеся в стороні, не будьте байдужими. Я і моя донька, тимчасово живемо у місті Кривий Ріг, Дніпропетровська область. На разі виходить так, що я не маю постійної роботи так, як і не маю постійного заробітка. А тим часом, ми вже третій тиждень знаходимось у місті, в якому ми перший раз у житті. Я прошу всіх не байдужих, всіх тих, хто може допомогти нам копійкою, памперсами або дитячим харчуванням - не залишайтеся в стороні, краще спробуйте поставити себе, на наше місце. Я розумію що зараз війна, і що є постраждалі сім'ї, яким допомога потрібна набагато більше чим нам. Але, якщо тут є люди, у яких є можливість допомогти і нашій родині теж, відпишіть мені в пп, будь-ласка! Ми всі батьки, і всі віддамо все, задля наших дітей, але все, що я могла зробити, я вже зробила, залишилася єдина надія на вас!
-
HEY GUYS 👋🏼 Ви готові до нового підпалу? 🔥 Тоді тримайте 🤪 Shining Star презентує «DANCE AND WIN PARTY» 🍾 На вас очікує: • Спеціальна програма • Неймовірна атмосфера • Крутий ді-джей • Дуже цікаві розіграші • Нереально круті призи: - Алкоголь (2 бутилки) - 2 сертифікати на суму 100$ від ресторану «Fregata» Та основний приз - Track tour на FERRARI 🏁🔥 Не пропустіть таку можливість 🤩 ❗️Дрес-код - все, окрім Sport style❗️ Чекаємо на вас 🫶🏻 19+ ⚡️26.05 ⌚️21:00 «Restaurant Fregata» 1900 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 2Z4
-
Добрый день ,ооочень нужна работа,профессионально шью,могу пекарем,хорошо готовлю...
-
👮🏻♂️ Доступ пользователя был ограничен. Причина: ID пользователя найдено в глобальной базе нарушителей 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru
-
Привіт 😊 Дівчата з 1 червня звільняється кімната в Етобіко. Повністю з меблями. Ціна 960 дол. Адреса, 11 Wincott drive
-
Продаю Volkswagen CC 🏎️ Рік: 2010 Коробка: Автомат Пробіг: 271.844 км Мотор: 3.6 - V6 В основному всій йдуть з мотором 2.0 Turbo ❗️Писати в ЛС❗️