Toronto Newcomers
-
Ви маєте на увазі подати документи на 3000?
-
Вітаю. Підскажіть, будь ласка, чи продовжені одноразові виплати 3000 разом з програмою CUAET до березня 2024? Чи лише до 15 липня 2023?
-
Дякую) в мене віза є. Якщо я я приїду восени- взимку, то допомога ще буде, я правильно зрозуміла?
-
Чи на візу взагалі?
-
Усім хто любить дивитись, як горить і вибухає ворожа техніка! Увага, збір!!! Отже… є у нас неймовірно крутий підрозділ ЦСО «А» СБУ «Білий Вовк». «Вовки» полюють на ворожу бронетехніку. І лік знищених танків, бтрів, бмп, а разом із ними і САУ, і РСЗВ, і вантажівок рухається у бік третьої сотні. Нас попросили зібрати і оплатити для «Білого Вовка» 10 ударних гексакоптерів! Що, безперечно, допоможе нищити ворожу броню у ще більших масштабах! Бюджет проекту «Вовкам на полювання» - 12 985 000 гривень. І я не бачу причин, чому б нам це не зробити! Самому цікаво, за скільки ми цей збір закриємо. Сподіваюсь, що буде швидко. Але для цього потрібно 2 речі від вас:Репост. Донат. 👉Реквізити для донатів тут: ПриватБанк: bit.ly/pf-zbir-vovkam 👉Монобанк: send.monobank.ua/jar/5hBLEijqt8 👉Поповнення картки у гривні 5168 7420 6353 7207 👉PayPal: [email protected] Інші реквізити: prytulafoundation.org/donation Наперед вдячний! Погнали!!!
-
Шукаю працю на кухні, досвід роботи маю.
-
Хто здавав на full G, в кого яка сума вийшла тотал?
-
Добрый день!Может кто нибудь знает что делать в данной ситуации или каким то советом поможет,украли арендованный е-байк и теперь надо платить полную сумму за него плюс налог,а это выходит около 3000 CA$
-
Дуже вам дякую))