Toronto Newcomers
-
Ціна і локація?
-
Доброго вечора шановні Українці! Надаю інформацію, якщо потрібно меблі безкоштовно для українців існує організація, яка допомагає українцям по програмі (CUAET) з меблями, потрібно підʼїхати і вибрати меблі, та посуд, які є в наявності на даний час. Адрес організації: 160 Franklin ave, Торонто, звати Галина. Робочий час з 15:00- 18:00.
-
𝗜 𝗰𝗮𝗻’𝘁 𝗸𝗲𝗲𝗽 𝘁𝗵𝗶𝘀 𝗴𝗼𝗼𝗱 𝗻𝗲𝘄𝘀 𝘁𝗼 𝗺𝘆𝘀𝗲𝗹𝗳 𝗜 𝘁𝗿𝗮𝗱𝗲𝗱 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗮 𝗹𝗶𝘁𝘁𝗹𝗲 𝗶𝗻𝘃𝗲𝘀𝘁𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗰𝗮𝗽𝗶𝘁𝗮𝗹 𝗼𝗳 $𝟮,𝟬𝟬𝟬 𝗯𝘂𝘁 𝘁𝗼 𝗺𝘆 𝗴𝗿𝗲𝗮𝘁𝗲𝘀𝘁 𝘀𝘂𝗿𝗽𝗿𝗶𝘀𝗲 𝗜 𝗴𝗼𝘁 𝗺𝘆 𝗽𝗿𝗼𝗳𝗶𝘁 𝗼𝗳 $𝟭𝟮,𝟬𝟬𝟬 t.me/+QBSAa2YeNFhiYTdk
-
Всім привіт) шукаю роботу на складах, заводах, магазинах, прибиранні. Буду вдячна за будь-яку інформацію. Також шукаю квартиру з 1 липня. 2 бедрум, можливо хтось буде зїжджати! Район Даунтаун. Поблизу. Дякую.
-
I was so excited when i saw my trade and profits of $56,000 you sent to me,at first my friends was telling me that is a scam but I ignore their words now they're asking me to put them true so they can invest,am forever grateful to you and your company @invest_with_tracy_Olivia t.me/+NmPb9gJWymNiNTQ0
-
Доброго дня. Теж цікавить. Модельна лінійка: мінівени, мікробуси грузопасажир. Десь може посилання на площадку. Ціни. І т.д. Дякую.