Toronto Newcomers
-
В нас Укрпоштою йшло десь 2 місяці, а містом ~2-3 тижні і по змісту питань не було, навіть шоколадки пропустили і контактні лінзи))
-
В мене навпаки, дешевле вийшло укрпоштою і термін був 3 неділі. Міст прийшов за 19 днів, але навіть таблетки не захотіли взяти(
-
Дякую
-
CHAT GPT пример выдал [Your Name] [Your Address] [City, Province, Postal Code] [Your Email Address] [Today's Date] [Recipient's Name] [Recipient's Position] [Company's Name] [Company's Address] [City, Province, Postal Code] Dear [Recipient's Name], I am writing to formally resign from my position at [Company's Name], effective [last working day, typically two weeks from the date of the letter]. This was not an easy decision to make. I have enjoyed working at [Company's Name] and I appreciate the opportunities I have had to grow both personally and professionally. However, after careful consideration, I have decided to pursue a new opportunity that aligns more closely with my long-term career goals. During my remaining time here, I will do everything possible to ensure a smooth transition. I am more than willing to assist in training a replacement or pass on my responsibilities to a designated colleague. I want to express my gratitude to you and [Company's Name] for all the valuable experiences and professional growth I have gained during my tenure. I have had the opportunity to work with some truly wonderful and dedicated colleagues, and I will look back on my time here with fond memories. I wish [Company's Name] and all my colleagues the very best for the future. Thank you for your understanding. Sincerely, [Your Name]
-
Взяли 5 пачок одних ліків у мене, це гормональні, тут їх нема, можливо і є, але рецепта в мене на них нема.
-
Знайомі повністю аптечку відправляли, з речами, проблем не було, всі попаковані були.
-
А Укрпошта взяли таблетки? Як багато дозволили?
-
Бо можуть в Канаді на таможні розпакувати і або повернути назад, або викинути їх
-
Так Канада здається не дозволяє таблетки ввозити 🤔
-
Так, це велика проблема, особливо якщо на постійній основі шось приймаєш. Я в літак з собою брала багато ліків також, бо ти приїздиш, і нема нічого, навіть від голови, а куди їхати, звертатись, то така ще проблема
-
Ну це на страх і риск, бо може пощастить так, а може і ні
-
дійсно такі актуальні питання, ліки приміром ...
-
В мене з містом була проблема, тільки коли робили повернення назад, вони його так і не зробили, і всеодно привезли та вона в ітозі загубилася, а в Канаду проблем не було
-
І протипростудні ліки є, ми сиропчик та пігулки від кашлю брали
-
Звичайне знеболювальне, типу ібупрофену є в rexal
-
Привіт, працюю бухгалтером в канадській фірмі , зараз проходить набір персоналу ,хто зацікавлений може відправити резюме на : info@taxonweb.ca
-
Шукаю водія на Ніагару на 5 червня туди зранку і назад увечері, 2 пасажири
-
Та я зараз це знаю, де можна купити ліки та все інше, але коли вони є під рукою і їх не потрібно шукати, то так краще) ще й витрачати кошти зайві не потрібно)
-
Щось довге,в гуглі можно трохи поменше знайти
-
Я уезжаю скоро поэтому если и сделаю то до конца июня )
29 Jan 2023, 10:47
73741/115943
about 3 hours ago