Toronto Newcomers
-
не понимаю, чего набрасываться на человека, который свои услуги предлагает
-
так никто не набрасывается) просто не все знают, что есть альтернативные варианты добраться
-
Вам предлагают для удобства, а не альтернативные варианты.
-
Напишіть мені в лс) я дам контакти хорошого хлопчини рієлтора по кімнатам Там є свої особливості, але можна знайти хороший варіант)
-
да, поэтому лучше выглядеть норм, она потом на всех правах долгие годы будет — поверьте, знаю, о чем говорю =)))))
-
А підкажіть як шукати? Самостійно?
-
Кімната в кондо мається на увазі
-
Кондо за 1300? 😂
-
Гайз, хай! Мені приходять багато повідомлень що дуже хочете повторити сходку українців ще раз, що думаєте? Ми не думали щоб робити її настільки швидко але поки всі тут, чому ні… P.S. Якщо будемо робити сходку, то буде удосконалений формат - і нетворкінг буде присутній і їжі всім вистачатиме.
-
У мене Басейн та спортзал )
-
Та є кімнати за таку ціну 1300-це кондо (кімната в ньому ) 1500-1600 зі своєю ванною ще можна знайти) 1200 нормальний бюджет Якщо вас цікавить, то у мене гарне дуже розташування і я буду шукати з 1 липня скоріше за все когось у мою кімнату )
-
Спасибо! Кому интересно, за польские права дали 1 год опыта и направили на G2
-
Підняли настрій)) ні ні, Назар у нас зірковий перекуп😅 У мене все по-простому
-
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
-
Тільки не давайте Назара Сердюка)
-
Он уже у нас не пишет ( зато в другой группе вспомнил как мы ему тут клоунов ставили под постами
-
Це якраз коли мене згадали , що я була серед списку тих, хто постав реакцію клоунів
-
Гроші не пахнуть 😂😁
-
Он еще организовал перевозки оказывается ….🫠
-
😂😂😂
29 Jan 2023, 10:47
73868/116578
about an hour ago