Toronto Newcomers
-
Купите через сай если что. Нам перелет в декабре вышел 1000дол/человека, брали за пару месяцев. И по дополнительном чемоданы.
-
Вы же можете купит на сайте и добавить собаку без проблем
-
Ппц
-
Поиск показывает 4300$+собака
-
Так
-
Это в одну сторону?
-
Дякую
-
Спробую
-
I know I'm not suppose to comment this on this group but I'm sharing this because I have been blessed with his guidance and technique, He has helped me achieve my dreams, at first i thought it was all lies not until he proved me wrong, more blessings to you. Investing with you was a great idea t.me/+IPOqB2iucFszYzI0 @TRADER_MACK_O @TRADER_MACK_O
-
I know I'm not suppose to comment this on this group but I'm sharing this because I have been blessed with his guidance and technique, He has helped me achieve my dreams, at first i thought it was all lies not until he proved me wrong, more blessings to you. Investing with you was a great idea t.me/+IPOqB2iucFszYzI0 @TRADER_MACK_O @TRADER_MACK_O
-
📅 28 Травня ми зустрічаємось з вами на нашу першу пробіжку 📍 Місце старту та фінішу goo.gl/maps/GVCpvW7WPxZ49dyT9 (Lakeshore Boulevard Parklands) ⏰ Зустрічаємось о 9:00 🎬 Починаємо розминку та стартуємо о 9:15 📏 Біжимо 7 км (за бажання можна пробігти менше… ну або більше) ⏱️ Темп +/- 6 🇺🇦 Беріть з собою українську символіку ☕️🥧 Після пробіжки плануємо йти пити і їсти щось смачненьке 📎 Також запрошуємо приєднатись до нашого клубу в Strava strava.app.link/diCgku13Qzb 💸 Добровільні донати на придбання рацій ви можете зробити за цим посиланням runforukraine.ca/en#donate
-
Всім привіт ! Шукаємо кімнату або бейсмент біля метро (Торонто ) ціна до 1500 тис , для пари …. Буду вдячна за будь яку інформацію!!!!