Toronto Newcomers
-
Привіт! Запрошуємо приєднатись з дітками до нашого бульшкового шоу «Мильний Бум», яке відбудеться у Barrel House Korchma, у неділю, 4 червня до Дня захисту дітей❤️ Розпочинаємо о 13:00 (1PM), ціна за квиточок $15. На діточок чекає весела інтерактивна програма, ігри та звичайно ж - фантастичне бульбашкове шоу. Свято та позитивні емоції гарантовано. Уявіть себе у зачарованому світі бульбашок, де кожен куток наповнений магією та неймовірними виставами. Веселі та талановиті аніматори будуть проводити цікаві активності, щоб діти почувалися частинкою цього неймовірного свята. Подаруйте своїм діткам кусочок радості та приємні враження❤️ 📍2385 Lakeshore Blvd. W, Etobicoke. Barrel House Korchma 📆Sunday, June 4/4 Червня, неділя ⏳1 P.M. / 13:00 🏷️ $15
-
У меня в контракте прописано было что первые три месяца могут уволить в любой момент. Типа на совещании сказали ты уходишь и вечером вещи собрал и досвидания. Надо читать контракт. Если его не подписывали-то максимум сказать HR о своих намерениях и думаю все решится быстро.
-
Я на прошлой работе получила контракт еще на первом рабочем дне и там было все прописано, так что думаю контракт не зависит от испытательного… Я просто переживаю больше из за того что как я скажу заранее, они могу сказать мне не приходить на работу и я потеряю в зарплате
-
Привіт. Хто знає якісь підробітки на вечір, чи роботуна повний робочий день в районі Downtown