Toronto Newcomers
-
Мабуть документи по інакшому рахуються,з велосипедом і так зрозуміло😅
-
Продається Байк 1800$ новий в використанні був дуже мало часу. Ідеальний стан Peter (437) 249-1338
-
Привіт всім, хто може порадити іміграційного консультанта в Берлінгтон, Оквіль, або Торонто?
-
Цікаво.Відпишить будьласка,якщо хтось відповість
-
Здравствуйте! Те у кого есть желание заработать 150$ за 15 мин, нужны права канадские не важно какие G1,G2, Друг сдаёт квартиры и можно на одного человека по одной единице сдавать. Нужно перейти на сайт и поменять адрес на правах на тот который предоставим и сразу делаем перевод Трансфером 150 или наличными $.
-
‼️РОБОТА ТОРОНТО‼️ ‼️РЕКОМЕНДАЦІЇ‼️ ⬇️Приєднуйся до групи t.me/Ukraine1Work2Canada ⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️⬆️ С администрацией одобрено
-
Теж цікавить, бо розмовляла вчора з жінкою, яка представляється імміграційним консультантом (зв'язалась з нею по рекламі в інстаграм). То розказує про цю програму дуже переконливо, тим більше каже, що мій пакет якраз суперово підходить під неї (троє дітей і без чоловіка). Але хочеться знати, наскільки це може бути реально, чи це просто таким чином набирається кількість клієнтів.
-
головне медікал тест щоб пройдений тут був, а не то анулюють візу
-
Вона шо завгодно скаже , щоб продати вам свої послуги
-
Чи є вона консультантом чи ні - можна перевірити за номером їх ліцензії. Я працюю помічником в цій сфері і можу сказати, що гуманітарну програму є сенс розглядати лише якщо інші варіанти дійсно Вам не підходять, а не тому що немає часу вчити англійську чи "ну так швидше можна отримати". Сенс полягає у тому, що ви фактично просите виключення з усіх дійсних програм, та обґрунтовуєте чому саме не підійшли інші програми. Частіше за все наразі на гуманітарну програму подаються жінки з дітьми, які тут знаходяться самі, не мають підтримки, які виїхали з гарячих точок та інше. Якщо є можливість податися на звичайні федеральні та провінційні програми, то краще робити ставку на них. Але я кажу, бо не знаю деталей Вашої ситуації.