Toronto Newcomers
-
А чого не податись по всім?
-
Коли саме я це кажу? Тобто Ви рекомендуєте подаватись по всім і чекати яка випаде перша
-
Ну, якщо Ви подаєтесь по гуманітарній, то Ви кажете що ні по якій іншій програмі не проходите, тому обрали її. Отже якщо подаєте гуманітарну - то тільки вона може бути відкрита допоки не буде прийнято рішення. А паралельно Ви можете подаватися на провінційні та федеральні (ЕЕ), в цьому ніхто не заважає. Але коли отримаєте запрошення на подачу (invitation to apply - ITA), то маєте обрати по якій будете далі рухатись
-
Подаватись можна по різних, але це все гроші, по кожній програмі треба окремо платити за подачу мито і все решту, навіть послуги того самого консультанта теж окремо по кожній програмі. Вона мені пояснила, що мені вже 40 років, рівень англійської низький і наврят чи я пройду по експрес ентрі, тому краще по гуманітарній
-
Я узагальнюю. Не можу нічого рекомендувати, тут все індивідуально. Але якщо людина має рівноцінні шанси подаватися на федеральну та провінційну програму - то чому ні. А далі просто заявник чекає яка заявка перша пройде та де покличуть на подачу раніше. В одному напрямку покликали на подачу - інший потрібно закрити.
-
Це дууууже складно сказати....тут кожен консультант або адвокат диктує свої ціни. Гуманітарка завжди була 8-12 тисяч, це дуже складні кейси, але якщо для українців зроблять знижку і візьмуть за 5-6 тисяч - то це адекватно. Ну якщо більше одного заявника.
-
гуманітарка приблизно 5500-6500 КАД, я вам прямо відповім )
-
Зрозуміло, ще підкажіть будь-ласка, яка рахується адекватна ціна за послуги імміграційного консультанта?
-
чи ви не про досвід в Онтаріо, а взагалі?
-
1 рік
-
Оплата здійснюється лише якщо заявника покликали подавати документи, на першому етапі (подача заявки) ніхто ні за що не платить. Якщо проблема лише в балах по віку і англійській - то можна подивитися провінційні програми. Просто по Онтаріо, здається, має бути два роки досвіду роботи.
-
Тобто про що мені потрібно її запитати ? Ліцензію чи шукати відгуки?
-
адекват
-
Мені сказали 5 тис за сім'ю з 4 людей
-
Запитайте напряму чи є в неї досвід з гуманітарними программами (не лише для українців, а і взагалі по цуй категорії), номер ліцензії можна перевірити за посиланням (залежить це консультант чи адвокат), почитайте відгуки в Гугл\ФБ, задайте питання в группах чи хтось раніше працював з таким-то таким-то консультантом