Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Toronto Newcomers

Toronto Newcomers

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
117.4k Posts 6.0k Posters 136.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Dima Khavkun
    wrote on last edited by
    За подготовку документов. Решение это субъективное мнение миграционного офицера.
    1 Reply Last reply
    0
  • t332423847T Offline
    t332423847T Offline
    Kostiantyn Khaidukov
    wrote on last edited by
    Дают ли ворк пермит, если у паспорта закончился срок действия, но он продлен печаткой консульства Украины?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Max
    wrote on last edited by
    Я ребёнку по продленному паспорту получал визу
    1 Reply Last reply
    0
  • t511146294T Offline
    t511146294T Offline
    Lina
    wrote on last edited by
    Вітаю, дівчата💐 Запрошую Вас до себе на нарощування вій. 📍Приймаю вдома, район метро Lawrence. 🕰Приблизний час зайнятості 2-3 години. 🔥До 05.06 діє акція "Знайомство з майстром" 🌞Кого цікавить пишіть у приватні повідомлення
    1 Reply Last reply
    0
  • t891623428T Offline
    t891623428T Offline
    Andrey
    wrote on last edited by
    Поездки на Niagara Falls. Регулярные поездки на Niagara Falls с Торонто. Каждую субботу и воскресенье. Поездка в комфортабельном автомобиле и приятной компании.🚗 По договоренности можем подстроить график. За дополнительной информацией и бронированием места в личку 📨
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kirill
    wrote on last edited by
    за докуметы решение тебе никто не будет гарантировать
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kirill
    wrote on last edited by
    Понятно что перевести документы и подать может кто угодно. Тут все деньги платяться за историю которую от твоего имени напишет юрист. От нее зависит весь успех кейса и деньги тут платят за опыт юриста в написании таких историй что бы их апрувили
    1 Reply Last reply
    0
  • t477174066T Offline
    t477174066T Offline
    Юра
    wrote on last edited by
    Так тогда не слишком ли дорого?
    1 Reply Last reply
    0
  • t477174066T Offline
    t477174066T Offline
    Юра
    wrote on last edited by
    Так документы можно и самому подать. Перевести,сделать фото и загрузить все онлайн. Я не вижу проблемы. На визу все подавались, тут не намного сложнее
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Antonina
    wrote on last edited by
    Доброго дня! В червні планую приїхати в Торонто. Шукаю першу роботу. Житло у мене є, буду проживати з рідними, які в Канаді майже рік. В Україні працюю в вищому навчальному закладі на адміністративній посаді (як основна), за сумісництвом викладач історії, а також в школі веду гурток з міфології Стародавньої Греції. Маю досвід роботи няні в дітьми 2-4 років. Можливо будуть пропозиції або поради. З англійською мовою, нажаль, поки не склалось, але вчу. Дякую всім.
    1 Reply Last reply
    0
  • t398403248T Offline
    t398403248T Offline
    Sasha 🍀
    wrote on last edited by
    Привіт! Запрошуємо приєднатись з дітками до нашого бульшкового шоу «Мильний Бум», яке відбудеться у Barrel House Korchma, у неділю, 4 червня до Дня захисту дітей❤️ Розпочинаємо о 13:00 (1PM), ціна за квиточок $15. На діточок чекає весела інтерактивна програма, ігри та звичайно ж - фантастичне бульбашкове шоу. Свято та позитивні емоції гарантовано. Уявіть себе у зачарованому світі бульбашок, де кожен куток наповнений магією та неймовірними виставами. Веселі та талановиті аніматори будуть проводити цікаві активності, щоб діти почувалися частинкою цього неймовірного свята. Подаруйте своїм діткам кусочок радості та приємні враження❤️ За електронними квиточками звертайтесь в особисті❤️ 📍2385 Lakeshore Blvd. W, Etobicoke. Barrel House Korchma 📆Sunday, June 4/4 Червня, неділя ⏳1 P.M. / 13:00 🏷️ $15
    1 Reply Last reply
    0
  • t398403248T Offline
    t398403248T Offline
    Sasha 🍀
    wrote on last edited by
    До 3 років безкоштовно У квиток входить: - програма на 1 годину - бульбашкове шоу - бульбашкова дискотека - фото з героями
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    West.side2023
    wrote on last edited by
    Срочно сдам комнату 🚨 Писать в лс
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana Keleberda
    wrote on last edited by
    Привіт, мене зовуть Яна і я майстер з нарощування вій❤️ Запрошую до мене на вії БЕЗ КОШТОВНО🔥 Дівчатка я хочу з вами познайомитись, і продвинути свою сторінку в інстанрамм 👌 Так що чекаю всіх бажаючих на неймовірний погляд 🙋‍♀️❤️‍🔥 instagram.com/yana_keleberda_?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== (437) 982 9942
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasia Vishnyakova
    wrote on last edited by
    Усім привіт! Підкажіть будь ласка, чи знає хтось сімейних лікарів, які ще підписують договори з новими людьми? Територіально Торонто та околиці. Буду вдячна будь-якій інформації. Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t398403248T Offline
    t398403248T Offline
    Sasha 🍀
    wrote on last edited by
    Так
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima Khavkun
    wrote on last edited by
    На месте можно будет купить билеты?
    1 Reply Last reply
    0
  • t389248898T Offline
    t389248898T Offline
    Андриана
    wrote on last edited by
    Кто сдает комнату для одной девушки с Украины в Этобико или в Торонто Писать в личку🙏🏻🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t5460433380T Offline
    t5460433380T Offline
    Тео
    wrote on last edited by
    Есть те, кто приехал по CUAET и уже подал документы на провинциальную программу? нужно платить взносы провинциальные или освобождены от уплат гавермент fee во время действия CUAET?
    1 Reply Last reply
    0
  • t842342328T Offline
    t842342328T Offline
    Родион Стахурлов
    wrote on last edited by
    Людии, ай нид хелп! Мы с женой в Польше с 05.03.2022 без выезда, она украинка, я гр. РФ с видом на жительство в Украине, выехал как муж украинки. Как думаете, могут быть проблемы с пересадкой например в Мюнхене? У меня Шенген визы не было, а у жены безвиз наверное всё исчерпано за 15 месяцев жизни в Польше без выезда из неё.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags