Toronto Newcomers
-
День открытых дверей у них уже прошёл, но на фото есть адрес, можно погуглить. Пишите, если есть вопросы.
-
Возможно кому-то будет интересно, мы нашли прекрасную украинскую субботнюю школу. Изучают украинский язык, литературу, историю и музыку. Моя дочь в старшей школе, но ходит туда с удовольствием. И друзей нашла и учителя нравятся.
-
Смотря где)
-
Можливо хтось знає, скільки зараз займає часу на виготовлення нового закорд.паспорта в Торонто)?
-
How wish i came across this opportunity long ago, it would have been huge now. You’ve correct that step now I just receive £18,560 with just £2700👇t.me/+3YQBRVeC_LY5OTY8
-
В мене назначено на середу 07 грудня, сьогодні отримала листа з нагадуванням з посольства. Або шукайте листа на пошті за e-mail: no-reply@mailer.mfa.gov.ua
-
Та якраз і намагаюся випросити копію оригінального контракту для ознайомлення, але поки тиша 🥲
-
Вам надо пообщаться с собственником и увидеть оригинальный контракт.
-
Самі Сказали, що якщо переписувати основний договір на нас, то вартість підвищиться до ринкової, а так типу дешевше за старою ціною
-
Это через риэлтора или сами?
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, хтось орендував житло через sublease контракт? Зараз зіткнулися з цим питанням і не можемо зрозуміти наскільки він надійний, бо сказали що оплата буде здійснюватися не безпосередньо власникові, а через людину, на якій основний договір житла. Але які гарантії що ці кошти дійсно дійдуть власникові?
-
Я про зателефонував їм та сказав зо в мене г фул та отримав знижку. Чекати не тре
-
У мене різниця між г2 та г була 70 баксів, я би на таку велику знижку не розраховував
-
какая страховая компания?
-
Доброго вечора також шукаю кімнату або з кимось згрупуватися для оренди квартири на двох.
-
Народ,вітаю! Шукаю кімнату з окремим входом.бюджет до 1000$. Міссісага.район Cooksville,Cawtra Можливо згрупуватися ще з однією мамою з дитиною,щоб орендувати разом квартиру. Буду дуже вдячна всім за допомогу. Миру всім!!!
-
🤦🏻
-
Дякую
-
Сьогодні якраз відвідувала школу, сказали на сайті tdsb знаходите за назвою вашої вулиці школу і заповнюєте реєстраційну форму. Потім вони самі подзвонять
-
Вони повинні були відправити вам лист на електронну пошту
29 Jan 2023, 10:47
7506/117055
5 minutes ago