Toronto Newcomers
-
Усім привіт! Цієї п’ятниці ми провели стенд-ап шоу українською та англійською мовою. Ми отримали позитивні відгуки й збираємося продовжувати працювати над розвитком цього проекту! Якщо у вас є бажання спробувати себе у стендапі, напишіть мені у приватні повідомлення. Ми будемо проводити зустрічі, щоб допомогти вам порадами й розповімо про головні правила. Більшість заходів проходять на вихідних)
-
Ні, не треба (це ж ваші кошти, просто в різних гаманцях) Головне бути готовим підтвердити (бо хоч 1 на тисячу випадків, да вистрелить). Напр., апліканта, який подав на pr, попросили підтвердити, що колись давно оплатив за обов'язковий медогляд (який пройшов і вже забув). А у базі IRCC щось не було підтверджено. Якщо транзакції онлайн (а не кеш, то підтвердити не є проблема)
-
Залежно, яка природа e-transfer. Якщо ви собі пересилаєте із карти на карту, то очевидно, що ні. Якщо в межах сім'ї, в плануєте подавати спільну декларацію за одне допомогосподарство (тобто, кожен включає один одного в загальний сімейний дохід) - теж ні. Якщо хтось переслав - бо в ресторані посиділи, хтось один оплатив, в решта на карту скинули - не повинні чіплятися (але теоретично і практично можуть). Якщо ж там регулярні (щомісячні, biweekly) перекази від організації, то це може бути розцінено, як зп. Особисто я сприймаю будь-які перекази мені на рахунок по e-transfer як дохід. Тому налаштував, щоб без моєї згоди на карту кошти не заходили. І я уникаю зайвих e-transfer'ів. Але то дуже обережний підхід.
-
Друзі, може хтось здає авто в аренду? Дайте знати))
-
Привет.А,где Tax(налог)вернуть?