Toronto Newcomers
-
Так, потрібно підстригати траву, а зимою чистити дорогу, що проходить через ділянку, на якій будинок стоїть. Якщо цього не робити, сусід чи будь-який перехожий може поскаржитись в муніципалітет, там вишлють службу (бригаду) для розчищення дороги/стрижки газону), а рахунок на відшкодування вартості послуг прийде до вас.
-
и оформляет грузы из США?
-
Є 1 квіток. Хто не встиг ще купити?
-
есть кто то кто работает таможенным брокером? ))
-
Привет. Снег в онтарио убирает лендлорд, но он может Вас нанять. Насчет травы не знаю.
-
А довідка з української страхової на укр- анг мові не пройде як підтвердження твого стажу? Питання має бути підтвердження водійського стажу - так дата видачі прав стоїть? Чи необхідно підтвердити безаварійний стаж? Яким чином? Десь є зразок?
-
Норм начало жизни в новой стране с нарушениями закона лол
-
Добрий день! Зараз шукаю житло в Беррі, розглядаю й варіанти спільної оренди. Маю full time та добрий credit score. Сину 10, моя мама зі мною, допомагає водити/забирати в/зі школи. Шукаю свою людину, а саме дівчину з ким було б легко жити, ідеально також з сином. Можливо для когось проблема така, як одночасно працювати та доглядати за дитиною вирішилась би шляхом спільного проживання. Разом можна орендувати верхній поверх з окремими bathrooms, а не жити в бейсменті, та ще й трохи зекономити. Підтримка теж важлива, то можуть зрозуміти лише люди зі схожими обставинами. В кого є пропозиції, пишіть в особисті.
-
Ви, до речі, праві суто формально. Тільки, трохи інша стаття (161.с) Тенансі акт. Але є практика, яка часто відрізняється (і по сумі депозиту, обов'язкам орендаря). Просто в договорі оренди ці обов'язки за згодою сторін перекладають на тенанта. Ринок нерухомості - це ринок лендлордів. Ви можете бути правим, але це право лендлорда обрати собі орендаря. Часто лендлорди живуть в інших містах, провінціях, навіть країнах. І вони навряд чи будуть приїжджати чистити сніг, де ви орендуєте. Але знову ж таки, якщо в договорі про інше не домовилися, то це обов'язок лендлорда.
-
Вже завтра- Місісага ПОЛЬСКИЙ ФЕСТИВАЛЬ! 12-23.00 для всієї сімї! 💪💃🏼Zlata Barchuk 13.45 - не пропустіть та підтримайте оплисками на великій сцені! Mariia Barchuk 💪💃🏼Не забудьте завітати до столику Батальйону!💪💃🏼🇨🇦🇺🇦☂️
-
Всім привіт 😘 Ми міграційна туристична компанія ✈️🇨🇦 Вирішемо будь яке Ваше питання, оплата після послуги, тільки по факту❗️ 1. Вам потрібна віза в Канаду? Потрібно продовжити документи чи переробити на іншу програму ? 2. Вам потрібен чек лист по прибуттю, для новоприбулих ? 3. Потрібна робота ? Резюме, cover letter , з пошуком роботи допомагаємо, Ваше резюме надсилаємо. Надаємо курси по проходженню інтерв’ю 4. Потрібна англійська, навчимо, є кваліфіковані викладачі. 5. Житло це взагалі не проблема, надаємо рієлторів, які Вам 100% допоможуть по Вашому бюджету. 6. Авіа квитки чи відпочинок організуємо. Для прикладу з Канади Домінікана з людини 750.00 дол. А можливо Мексика ? Чи Нью Йорк? 7. Pr також робимо, є сертифіковані міграційні консультанти. 8. Оформлення додаткової допомоги від провінції Онтаріо І саме головне, всім нам потрібен транспорт для пересування і це можливо❗️ Автоподбор под ключ 🔑. Подбираем и покупаем авто по цене ниже рыночной стоимости 💲 Имеются свои стоянки, все машины 🚘 в наличии. 🔸ремонт или покупка запчастей; 🔸тонировка; 🔸все комплектующие, аксессуары , а также их установка . И это не все, для Вашых машин, мотоциклов, яхт мы предлагаем: 🔹полировку; 🔹химчистку; 🔹 детейлинг; 🔹техническое обслуживание. P.S. Цени 🔝 на наши услуги ниже 👇 рынка Канады, пиши и мы тебя проконсультируем 📩📞 Отже, написано на двох мовах, щоб було зрозуміло. якщо ти десь сумніваєшся і тобі важко, тобі до нас, ми тобі допоможемо відчути чудове життя 😘 Писати в приват З адмінами узгоджено 🙏🏻❤️ t.me/canadacarmotoyacht
-
Тут выше рекомендовали инструктора Лев 416-835-3025 Русскоязычный, 15лет в Канаде, лицензия, с чувством терпения и такта. Машина джип- высокая посадка, хороший разгон. Рекомендую.
-
Цена 1400$ Продам ебайк 🚲, т.к. переезжаю из Онтарио. Электрика новая, есть царапины на раме. Идеально подходит для UberEats 🍔 Аккумулятор 21ah, а не 16ah, этот аккумулятор держит дольше и стоит на 200$ дороже Вся электрика заменена 3 месяца назад(новый мотор-колесо,аккумулятор,контроллер,есть чек от amego 1300$ ) За эту цену вы получите все, что на фото (около 200 $ + 💵 в стоимости): - шлем 🪖 - сумка для доставки 💼 - инструменты ⚒️ - масла - электрический воздушный насос - Apple AirTag (чтобы вы могли видеть этот велосипед на своем iPhone) - сигнализация🚨 (никто даже не попытается украсть, он шумный) - держатель для телефона - боковое зеркало 🪞 - зарядное устройство 🔌 - цепь 🔒 Покупателю объясню, как починить спущенное колесо, включить сигнализацию и отследить на телефоне.
-
Здається 1 кімната(для дівчини) у basement, North York, 900$(кінцева вартість ) до 17 червня навіть можно пожити безкоштовно ,оплата з середини місяця Контакт +1 (647)8292743
-
Привіт!! В мене є чотири квитки зі знижкою (зараз ціна десь 55$), я отдам за 35$ на круту тусовку! Нажаль, я та мої друзі зайняті ввечері, тому не можемо прийти. Ссилка на івент: www.instagram.com/p/CtSVPazve1K/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== . Напишить мені якщо цікаво😎