Toronto Newcomers
-
Довжина Леза більше 10см(
-
Привіт усім. Чергове дурне питання. У мене і дружини є бзік. Я хочу забрати з собою туристичний ножик, а вона пару кухонних ножів. Чи можемо ми таке здати в багаж?)) Дякую.
-
Можете
-
Доброго дня 🙏 Прилітаємо родиною до Торонто 14 червня. Шукаємо роботу з м'ясом. Житло плануємо шукати в Етобіко. Буду щаслива якщо хтось порадить по роботі 🙏🙏🙏
-
Та майже немає. Легка-легка димка є. Може це й туман легкий.
-
Добрый день Написала Вам в ЛС
-
УРА! 🎉 Готов самый полный гид по вопросам апостиля, аутентификации и легализации канадских документов для Украины, России и других стран: isaev.ca/ru/legalization?utm_source=TORONTONEWCOMERS2 Всё проверено мною лично на сотнях клиентов 💯, и я с удовольствием помогу и вам с аутентификацией и легализацией ваших документов «под ключ». Пишите за деталями на [email protected] или тут в Telegram. Также, конечно, всегда рад помочь с сертифицированными переводами для: 🚗 MTO/DriveTest, SAAQ, MPI и т.д. 📦 IRCC, Passport Canada, OINP 📚 WES, ICAS, IQAS, Skilled Trades Ontario 📨 Global Affairs Canada, Directeur de l'état civil Укажите кодовое слово TORONTONEWCOMERS2, когда будете мне писать. #легализация #доверенность #свидетельство #консульство
-
I’m Tim, 22 yo, work 5 days a week in Telus. Looking for apartment with 1-2 roommates. GTA, Mississauga. Budget <$1200. t.me/tim_kuleba
-
If you are looking for a good platform to INVEST your bitcoin or cash within 5 days of trading you will be able to earn 5 times your capital, I boldly recommend you to Sharon she helped me clear up my debts and made me financially stable and my life has been worth living. you can contact her 👉👉👉@Sharon_gursky_fxt