Toronto Newcomers
-
www.youtube.com/watch?v=8PQXpiPFqek
-
Дорогие девушки, всем привет😉 Я нумеролог, таролог в Торонто из Украины. Приглашаю Вас 24 июня на бранч, который состоится в уютном кафе и отличной атмосфере. Тема бранча Инструкция к себе, будет интересная психологическая практика и так же сделаем небольшой разбор Таро каждому на выбор и метафорические карты (внутренние состояние себя). Цена-80 дол, для тех, кто с чата цена - 60 дол. Буду рада видеть на консультациях, а так же на бранчах. Для записи пишите мне в Direct на мою страницу . Сейчас на моей странице нумерологический разбор Мерлин Монро. Кому интересно пожалуйста подписывайтесь, пишите. Всех рада слышать и видеть. instagram.com/alina__taropsychologist?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
-
Доброго вечора,хто знає де можна роздрукувати документи в Торонто(Mississauga)?
-
Запрошуємо до вивчення аглвйської,пропонуємо адекватні ціни🤩
-
He wants to get votes from a channel where most people don't even have permanent residency in Canada 😄
-
So much joy in my heart just received my profit of $6000 I can now pay up my bills thank you @Smiith_Gibson click on the link below to contact him ⤵️⤵️⤵️ t.me/+ClflPRGiZ8E2YWRh t.me/+ClflPRGiZ8E2YWRh
-
These are his main electorate. Genuine citizens of Toronto
-
Сдам комнату За подробностями в лс 🏰
-
Дівчата та хлопці 👋🏼 Почуваєтесь самотньо? Хочете нових знайомств? Не знаєте як провести вихідні? Приєднуйтесь до бесіди: «Двіж в Торонто 🇺🇦🇨🇦» - і ніколи більше не задавайте собі таких питань. Якщо є бажання приєднатись 🤩 Пишіть мені в ЛС (Telegram): @yura_vodyaniy Обіцяю, буде весело 😎
-
всім привіт) продаю такі шоппери в національних кольорах та з різним принтом. Дуже зручні, місткі та витримують навантаження. $25
-
Шановні, хто питав про Назара ?! Мені здається, що він зʼявився в іншій групі. Чи є ті хто може повʼязати акаунти і зʼясувати чи одна це людина. Мені чесно кажучі немає до нього ніякого діла, але не хочу, щоб хтось порядний втратив кошти.