Toronto Newcomers
-
So much joy in my heart just received my profit of $6000 I can now pay up my bills thank you @Smiith_Gibson click on the link below to contact him ⤵️⤵️⤵️ t.me/+ClflPRGiZ8E2YWRh t.me/+ClflPRGiZ8E2YWRh
-
These are his main electorate. Genuine citizens of Toronto
-
Сдам комнату За подробностями в лс 🏰
-
Дівчата та хлопці 👋🏼 Почуваєтесь самотньо? Хочете нових знайомств? Не знаєте як провести вихідні? Приєднуйтесь до бесіди: «Двіж в Торонто 🇺🇦🇨🇦» - і ніколи більше не задавайте собі таких питань. Якщо є бажання приєднатись 🤩 Пишіть мені в ЛС (Telegram): @yura_vodyaniy Обіцяю, буде весело 😎
-
всім привіт) продаю такі шоппери в національних кольорах та з різним принтом. Дуже зручні, місткі та витримують навантаження. $25
-
Шановні, хто питав про Назара ?! Мені здається, що він зʼявився в іншій групі. Чи є ті хто може повʼязати акаунти і зʼясувати чи одна це людина. Мені чесно кажучі немає до нього ніякого діла, але не хочу, щоб хтось порядний втратив кошти.
-
Індивідуальні заняття з тенісу 🎾 Давно хотіли навчитись грати в теніс? Почніть тренуватись та проводити час з користю для здоров'я 💪 За деталями пишіть @tennisintoronto
-
Всем привет. Ищем молодого парня, без вредных привычек для ренты комнаты. В доме еще проживает семейная пара, и девушка. Дом находится на brawley ave. Не бейсмент. Цена 850+ комуналка около 50. Заселение с 1 июля. 😏
-
Ось на такого натрапила:)
-
Ну так, але він аватарку міг змінити
-
Вот этот Назар?
-
Я Назар, ви про мене пишете?
-
Это телеграмм, тут все подозрительно
-
Но Назар это имя у многих людей