Toronto Newcomers
-
Bathurst dupont animal hospital Лікар Калиновська Ірина
-
Друзі, всім привіт🫶🏼📸🎥 Ми з командою знімаємо фото/відео по всьому світу і з радістю допоможемо реалізації ваших проектів. Весілля, івенти, реклама, інтер’єри, портрети - фэшн/бізнес/сімейні/ню. Класична і аерозйомка на дрон Пропонуємо корисну взаємодію. Ми залюбки прилетимо в будь-яку локацію і зробимо для вас найкращий матеріал🤍📸🎥
-
Спасибо
-
Westway Animal Clinic, доктор Александр Король. Были у него с двумя собаками. 1500 Royal York Rd #29, Etobicoke, ON M9P 3B6
-
І як Вам зарабами працюється?
-
З разгільдяйством згодна
-
Та наче нормально. Мені подобалося що в них дуже чітка вимова (у тих хто універ закінчив). Але якесь розгільдяйство всюди. Ніхто тебе не контролює. Задачі ставлять с запасом по часу. В цілому більш-менш нормально. Але як буде піар і англійська гарна буду шукати щось краще.
-
Сидячая работа - это четки, резные нарды, шахматы делать ?
-
❗️❗️❗️Привет всем❗️❗️❗️ Кому нужны сигареты, 6$ пачка, минимум продаю 1 блок Забрать можно в Stouffville, если нужна доставка, то 10-20$ зависит от вашего местоположения Сигареты действительно не плохие, обращайтесь
-
Та хоть что. Всяко лучше чем охуевать.
-
Тут не хватает цивилизованных людей,честное слово,такое ощущение,что они вчера спустились с аула,наплевательское отношение на все
-
Индусы это опухоль на теле Канады
-
И арабы есть, но они не лучше. Я не произношение, а про отношение к работе.
-
क्या आप उन टाइट-फिटिंग दांतों के साथ सहज हैं?
-
Хто шукав еlfbar 5% , стіки та нормальні цигарки , напишіть в приватні повідомлення - підкажу 😌
-
А сам кем работаешь?
-
Свободу БНР 😅
-
Смотрю за Белгородской и Курской народными республиками
-
Когда уже свергнут режим там?
-
пора простым рабочим крестянам из БНР КНР доставить пыльные танки из своих гаражей, закупать аммуницию в военторге и защищать свою родину от руссо-нацистов
29 Jan 2023, 10:47
76267/116759
36 minutes ago