Toronto Newcomers
-
А для чего кстати дырки, кто нибудь знает?
-
Не знал. Круто.
-
P.s. може бути із заземленням (три контакти, як вам показали). Вам всі вірно підказали. Головне - якісне беріть.
-
Має бути 2 (євростандарт і канадський/США). Але той адаптер, який я коментував, дуже поганий за якістю (тому я порадив вам його не купувати, а як вже купили, то не розраховуйте). Купіть норм якості, який не буде випадати із розетки)))
-
Відстій за якістю (викиньте у смітник). Я точно такий колись купив, а потім у Лондоні не міг зарядити тел (просто випадає із розетки). Був вечір... купити не було де. Добре, що в готелі на ресепшні позичили.
-
Цей якісний
-
В мене цей, дуже хороший Щоб з розетки не випадав треба знову на Lock поставити)
-
Розшукується м’ясник/обвальщик/industrial butcher. Локація :Burlingto,Ontario Оплата :19-25$ (брутто) Досвід роботи з м’ясом обов’язковий +37368477744 Telegram
-
Усім доброго вечора! Дуже терміново потрібна допомога із перевезенням двоспального матраца. Повинен поміститись у будь-яку машину. Про ціну домовимося) Напишіть у особисті, будь ласка🙂
-
Да, мы посещаем и у нас много украинцев. Адреса церкви6965 Professional Crt Mississauga ON L4V 1Y3. Служба в воскресенье на 2:30 приходите, после службы общение за чаем…
-
Добрый день. Есть ли в чате кто-то , кто сталкивался с Exceptional Access Program (EAP)- доступ к медикаментам, которые не покрываются Ontario Drug Benefit ( ODB )? Напишите, пожалуйста, в личку
-
Вітаю, дівчата💐 Я - майстер нарощування вій, нещодавно переїхала до Торонто, та набираю зараз клієнтську базу красунь🌞 Запрошую Вас до себе на нарощування за зниженим прайсом, у наявності різні вигини та кольори вій🔥 📍Приймаю вдома, район метро Lawrence. Приблизний час зайнятості 2-3 години. Кого цікавить пишіть у приватні повідомлення, буду рада новим знайомствам😉
-
Друг подался на визу в Кракове и ему пришло за несколько месяцев. Он получил отказ в карте побыта в Польше
-
Вы в самом аккаунте ircc посмотрите, на почту может ничего и не прийти
-
Мабуть не так дорого взяти uber XL. Спробуйте.
-
Матрас скрутите , обмотайте пленкой или скотчем , закажите убер ХL и будет вам счастье . Я с помощью цбера так из икеа возил кровать, стол, комод .
-
Ищу подработку на выходные, Миссисауга /Этобико, физически вынослив
-
Payout every week ! After so many bad experience online with different account managers I finally build my trust in @Vishal_Venkatesan01 he is the best man @Vishal_Venkatesan01 t.me/+k6PVM-naZr01OTE8
-
Всем привет Ищу людей которые помогают с получением кредита Онтарио
-
Аренда Sup-досок Авто в кредит без первого взноса (не только хонда!) Помощь в получение прав (для тех у кого их не когда не было) Авто в аренду для сдачи экзамена ! ! ! Safety inspection Химчистка авто на выезде Помощь в покупке или продажи авто Аренда Sup-досок По вопросам пишите в личные сообщения
29 Jan 2023, 10:47
76310/115900
about an hour ago