Toronto Newcomers
-
Добрый день. Есть ли в чате кто-то , кто сталкивался с Exceptional Access Program (EAP)- доступ к медикаментам, которые не покрываются Ontario Drug Benefit ( ODB )? Напишите, пожалуйста, в личку
-
Вітаю, дівчата💐 Я - майстер нарощування вій, нещодавно переїхала до Торонто, та набираю зараз клієнтську базу красунь🌞 Запрошую Вас до себе на нарощування за зниженим прайсом, у наявності різні вигини та кольори вій🔥 📍Приймаю вдома, район метро Lawrence. Приблизний час зайнятості 2-3 години. Кого цікавить пишіть у приватні повідомлення, буду рада новим знайомствам😉
-
Payout every week ! After so many bad experience online with different account managers I finally build my trust in @Vishal_Venkatesan01 he is the best man @Vishal_Venkatesan01 t.me/+k6PVM-naZr01OTE8
-
Аренда Sup-досок Авто в кредит без первого взноса (не только хонда!) Помощь в получение прав (для тех у кого их не когда не было) Авто в аренду для сдачи экзамена ! ! ! Safety inspection Химчистка авто на выезде Помощь в покупке или продажи авто Аренда Sup-досок По вопросам пишите в личные сообщения
-
🆘🆘 БЛАГАЮ ВАС , ЯКЩО ЩЕ ЗАЛИШИЛИСЬ СПРАВЖНІ ЛЮДИ!! 🆘️🆘️ ВЖЕ СЬОГОДНі О 12.00 будуть робить 3 ОСТАНЮ операцію, зібрана дуже велика сумма , нам не вистачає лише 6200 грн 🆘🆘🆘 Я дуже вас прошу допоможіть. Ми попали під обстріл. Дитина у важкому стані, нам терміново потрібна допомога з коштами на лікування! 🆘🆘🆘 БУДЬ-ЛАСКА, ДОПОМОЖІТЬ 🆘🆘🆘 Я вже писала тут, але із за ускладнень назначили ще одну операцію, наше фінансове становище на нулю, втратили все що мали, а що було вже продалось.. Волонтери також допомагають,сума була велика Кому не шкода тих десять, двадцять гривень... Для когось це лише чашка кави, а нам порятунок дитини!!! 🆘🆘🆘 Номер Картки сбора 4149500110171587 Нехай Ваша вдячність повернеться до Вас у тисячократному розмірі! Щиро вдячна Вам за допомогу! Мені вже немає до кого звернутися, крім Вас. 🆘️🆘️🙏🙏🆘️
-
Потрібні моделі на нігті. Майстри з досвідом проходять підвищення кваліфікації. Безкоштовно. Локація: Міссіссага. 14.06(середа) 12:00 гелеве укріплення. Форма квадрат. 16:00 нарощування.(1 модель) Хто зацікавлений напишіть в приватні повідомлення й надішліть фото нігтів🤍
-
Продам набор курьера! (Торонто) - Электровелосипед (Moscow M3, с документами) - Шлем - Сумка курьера - Антиугонная защита - Держатель для телефона Сумма 1300 CAD$ Велосипеду 2 месяца. Батарея в отличном состоянии. Продаю так как больше не нуждаюсь и возможно кому-то он принесет пользу! Писать в личку!
-
I started with £200 and in 48 hours I was created with £2,500 excluding my $500 that's over 10× my startup capital,,, imagine how much you will make with a higher startup capital..... join today & thank me tomorrow...
-
I have no idea about Bitcoins but I am currently earning £4,200 of my trading section. am happy to invest with JEISONANDREW. Bitcoin is the future currently, I just pulled profits, I highly recommend him to those interested in his username....