Toronto Newcomers
-
Тоді вже їду до неї
-
Тогда за годы жизни в Торонто, думаю она бы знала куда обращаться
-
Тоді дзвонимо хлопцям за викликом?😂
-
А якщо вона є власником?
-
До речі Я памятаю десь було оголошення про спортивні секції для дітей (бокс) А зараз не можу знайти Можливо хтось зберігав -відгукніться
-
А так, тільки на дорогах, якщо немає велосипедних доріжок
-
Їздити по пішохідним дорогам чи тротуарами не можна в дт. Якщо це трейл, чи змішаний тип дороги (для велосипедистів і пішоходів), то будь ласка
-
Окі, я трішечки
-
Є, дякую за запитання
-
Доброго дня , можливо хтось знає чи є тут якісь правила дорожнього руху для велосипедистів ? Їздити потрібго по обочині дороги чи по пішоходному переходу ( не скрізь бачу велосипедні доріжки ) ? Дякую заздалегідь
-
Ми любимо дискусії 😊
-
в такому разі немає питань
-
Ну, если человек снял ограничения с Work Permit, то почему бы на красную теслу не начать зарабатывать? ;)
-
Если мало людей на сайдволках то можно по сайдволкам,
-
Якщо це посередник, який на цьому заробляє (real estate agent напр), то тут комерція. Тому, наскільки розумію, і було питання: в чому вигода автора посту. Ми всі люди, пропоную не бути надто суровими. Тут відкриваєш чат і бачиш сотні повідомлень (буває)
-
по пдд сайдволк неможна, але мене поки не зупиняли за це
-
Так , що комерційного у тому що людина пропонує житло чи роботу? Я ось цей момент не вловила
-
Та все, вже проїхали. Було оголошення, виглядає як комерційне (і таким є за суттю), просто для житла і роботи, наскільки розумію, є винятки. @shredder101 багато допомагав і продовжує підказувати, не жаліє свого часу. В дискусіях народжується істина))
-
треба в резюме додати як наполегливість
-
особливо в дт Торонто
29 Jan 2023, 10:47
77396/116940
21 minutes ago