Toronto Newcomers
-
в такому разі немає питань
-
Ну, если человек снял ограничения с Work Permit, то почему бы на красную теслу не начать зарабатывать? ;)
-
Если мало людей на сайдволках то можно по сайдволкам,
-
Якщо це посередник, який на цьому заробляє (real estate agent напр), то тут комерція. Тому, наскільки розумію, і було питання: в чому вигода автора посту. Ми всі люди, пропоную не бути надто суровими. Тут відкриваєш чат і бачиш сотні повідомлень (буває)
-
по пдд сайдволк неможна, але мене поки не зупиняли за це
-
Так , що комерційного у тому що людина пропонує житло чи роботу? Я ось цей момент не вловила
-
Та все, вже проїхали. Було оголошення, виглядає як комерційне (і таким є за суттю), просто для житла і роботи, наскільки розумію, є винятки. @shredder101 багато допомагав і продовжує підказувати, не жаліє свого часу. В дискусіях народжується істина))
-
треба в резюме додати як наполегливість
-
особливо в дт Торонто
-
я тобі скажу, що навіть по велодоріжці небезпечно
-
як сказав один індус «ай сі ай го ай донт кєр» 😁
-
По ПДД и машины должны велосипедистов должны объезжать, но по факту часто проезжают в 10 сантиметрах от велосипедиста и выбор ездить по сайдволкам только лишь для своей же безопасности, само собой если есть велодорожка то по ней безопасно и лучше по ней,
-
люди в дт матом криють за це, а так все норм ахаха
-
Ещё очень радуют велосипедисты без света и отражателей в ночное время. Пару чуть на двери не прокатил при повороте направо Речь о даунтауне. Они там сохранились видать, а мне ж срок дадут как за человека, если он под колеса прыгнет.
-
Ездил много на велосипеде в Vaughan, North York, Woodbridge, Maple, Richmond Hill. Ни разу не почувствовал опасности, всегда объезжают за метр-два, даже с выездом на встречку. Но в даунтауне наверное да, там в целом траффик бешенный
-
Ще на червоний в дт їздять до першого збиття
-
Я їх аллахакбарами називаю. Велосипедисти-смертники
-
У мене малого нещодавно збив автомобіль в дт який виїжджав з повороту Індус навіть не вибачився
-
Для дівчат ♥️ Вже на цьому тижні відбудеться наш фото-пікнік з дівчатами ♥️ Для знайомства, натхнення і відпочинку разом . Запрошую вас на пікнік-бранч 25го червня 🥰 Буде крутий івент, професійні фотографії, також будемо знайомитись і робити психологічні практики🫶 У приємній компанії. Писать сюди instagram.com/diana_miroshnikova?igshid=YmMyMTA2M2Y= ♥️ *погоджено з адміністрацією
-
Тому і стараюсь вночі взагалі не їздити вже Обережно будь
29 Jan 2023, 10:47
77407/116946
about 6 hours ago