Toronto Newcomers
-
Добрий день , шукаю кімнату з 1 липня, терміново , бюджет до 1к , можливо є якісь варіанти в когось
-
Речь не о продуктах была вроде :)
-
Це добре, що віддасте продукти людям, а не викидається в смітник ( як роблять деякі). Але питання виникає: для чого ви користуєтесь food bank , якщо вам нема потреби в продуктах?
-
Поняв. Не зможу помогти
-
-
Привіт усім! Шукаємо варіанти короткострокового житла в Торонто з 25 червня до 10 липня. Нас троє: я, мій хлопець та наш котик ☺️. Будемо дуже вдячні за вашу відповідь 😌 Hello to everyone! We’re currently in search of short-term housing options in Toronto from the 25th of June till the 10th of July. We are a party of three (my partner and me, but we also have a cat ☺️). Would be greatly appreciated 😌
-
Вітаю! Є кімната для 1 дівчини в аренду в даунтауні з Липня. Кондо 1+1 + ден, Adelaide & John, 5 хв від метро, та 5 хв від CN tower. В будинку є бассейн, зал, лаунж, терраса BBQ, party toom. Ден вільний, можна переробити під офіс. 1153$ в місяць + (Hydro та інтернет). Шукаю сусідку бажано з роботою або з випискою із банка про платоспроможність. Ніяких величезних депозитов, оплата лише за перший і останній місяць. Якщо зацікавлені, будь ласка напишіть мені в особисті повідомлення! @lofied
-
Hi there! My name is Alex and I’m looking for someone who has an urge and intention to move from B2 level to C1 language level and to prepare for an IELTS test as well. There are neither requirements, nor prohibitions in this proposition, only desire to study. I’m not a tutor, I’ve never studied in this way before; however, I guess it could be a good opportunity to improve some basic English skills. If someone is interested to discuss details, please text me)
-
Не знала, що мука, макаронні вироби, боби і т.д не відносяться до продуктів!!!!🥺