Toronto Newcomers
-
вітаю, шановні! Бачу в цьому чаті багато питань про імміграцію. Я волонтер і роблю онлайн зустріч для українців в Онтаріо про те як іммігрувати в Канаду. Зустріч проводить сертифікований імміграційний консультант. Виділіть 1 годину щоб, можливо, змінити свою ситуцію на краще в плані імміграції. bit.ly/3wg9ZHb тут подія на фейсбук
-
В мене є і те і те
-
Так
-
Друзі, доброго дня! Порекомендуйте інструктора….дякую!
-
Насколько я знаю вы слишком мало еще находитесь в Канаде, не надо вам сдавать. Но лучше уточнить у бухгалтера.
-
Он поможет офицеру быстрее вам выдать ворк пермит
-
Если вам приходил аппрувал ворк пермита, то можете ещё его распечатать из личного кабинета - лишним точно не будет
-
Ничего не надо
-
Доброго дня, скажіть будь ласка, якщо ми в Канаді 1,5 місяці, чи потрібно подавати податкову декларацію? Можливо, хтось змін би детально пояснити трошки детальніше. Дякую 🙏🏻
-
Доброго дня, в мене питання по Income tax якшо я, або мені друзі чи знайомі скидають через звичайний е-трансфер гроші, чи буде це рахуватись як дохід? Чи я просто коли буду заповнювати декларацію не буду вказувати то як дохід?
-
Study permit- если вы будите учиться в школе, выдадут в аэропорту. Если вы хотите учиться я в колледже или университете, у вас должны быть на руках документы , подтверждающие ваше зачисление в данный вуз ( письмо о зачислении и оплата обучения хотя бы за первый семестр). Тогда вам дадут Study permit
-
Всем доброе утром Кто-то уже обращался к стоматологу?) Какого стоматолога посоветуете? Какая средняя цена за чистку и пломбу? Спасибо
-
Ребята при въезде в Канаду нужно по докоментам что то кроме паспорта с визой? Может что то из кабинета canada.ca?
-
Звернутись в імміграційний центр . Або написати листа нв сайті IRCC є електрона пошта
-
Тебе ебало набить, чорт ебаный?
-
Сигареты не дорого. Писать в ЛС
-
Ти нічого не забув поставити, діловий?
-
Ще дивлячись яка хата, в моєму р-ні, даунтаун, ми платимо за рентал 1б 60метрів 2060 а співробітник мій сусід 1700 за бачелор 30 метрів. Заселялись влітку
-
Добрый вечер. Поделитесь номером эмиграционного консультанта. Спасибо) и напишите у кого был опыт эвалюации WES.
-
Сюди ходи , потім нам відгут зробиш
29 Jan 2023, 10:47
778/115862
about 2 hours ago