Toronto Newcomers
-
Канада - мултикультурна країна. І цим, до речі, гордиться. А Торонто, хто не знав, ввійшло в Книгу рекордів Гіннеса як найбільш мультинаціональне місто світу. Особисто вважаю, що Канада - це найкращий на планеті приклад того, що різні народи світу можуть мирно жити, розвиватись, підтримувати свої традиції, примножувати культуру, традиції, мистецтво, ділитись кулінарними витворами, рухати прогрес та економіку вперед! У мене на робочому столі висить канадський прапор, вдома - український. Пишаюся тим, щоб можу бути собою в Канаді. Повірте, мало де таке відчуття можете знайти. Тому я за мультикультурність.
-
Ну вы поняли индусов не трогать😂😂😂
-
Немного Индии в ленту)))
-
Это сущность человеческая …
-
Вот именно и к такой позиции тоже должна быть терпимость и принятие , не сразу рот закрывать
-
Это не только этой темы касается принципе. Тут в Канаде между прочем , кроме мультикультурности есть еще мультикультурность терпимости а это как говорится принятие всех и всего
-
Вы тоже можете стать индусом, если начнёте исповедовать индуизм))
-
Снимать можно 12,5 в неделю. А покупать можно на 100к в мес. С одной карты
-
Мне за 3,2 процента переводили. Только выдали в канадских деньгах
-
В Киеве какой то обменник Тут мне просто курьер выдал и все
-
Так а что хватает деятелей
-
Для дівчат ♥️ Вже на цьому тижні відбудеться наш фото-пікнік з дівчатами ♥️ Для знайомства, натхнення і відпочинку разом . Запрошую вас на пікнік-бранч 25го червня 🥰 17:00 Буде крутий івент, професійні фотографії, також будемо знайомитись і робити психологічні практики🫶 У приємній компанії. Писать сюди instagram.com/diana_miroshnikova?igshid=YmMyMTA2M2Y= ♥️ *погоджено з адміністрацією
-
Привіт Хто може допомогти з таким питанням ? Буду вдячна 😊 Моя мама хоче потрапити в Америку до брата і лише є один варіант це зробити - податись на програму U4U. В неї є CUAET чи не зашкодить це? Типу чи не буде такого , що вона не зможе заїхати в Канаду… я думаю що ні але все одно на всяк випадок питаю.
-
Вітаю! Є кімната для 1 дівчини в аренду в даунтауні з Липня. Кондо 1+1 + ден, Adelaide & John, 5 хв від метро, та 5 хв від CN tower. В будинку є бассейн, зал, лаунж, терраса BBQ, party toom. Ден вільний, можна переробити під офіс. 1153$ в місяць + (Hydro та інтернет). Шукаю сусідку бажано з роботою або з випискою із банка про платоспроможність. Ніяких величезних депозитов, оплата лише за перший і останній місяць. Якщо зацікавлені, будь ласка напишіть мені в особисті повідомлення!