Toronto Newcomers
-
Это не только этой темы касается принципе. Тут в Канаде между прочем , кроме мультикультурности есть еще мультикультурность терпимости а это как говорится принятие всех и всего
-
Вы тоже можете стать индусом, если начнёте исповедовать индуизм))
-
Снимать можно 12,5 в неделю. А покупать можно на 100к в мес. С одной карты
-
Мне за 3,2 процента переводили. Только выдали в канадских деньгах
-
В Киеве какой то обменник Тут мне просто курьер выдал и все
-
Так а что хватает деятелей
-
Для дівчат ♥️ Вже на цьому тижні відбудеться наш фото-пікнік з дівчатами ♥️ Для знайомства, натхнення і відпочинку разом . Запрошую вас на пікнік-бранч 25го червня 🥰 17:00 Буде крутий івент, професійні фотографії, також будемо знайомитись і робити психологічні практики🫶 У приємній компанії. Писать сюди instagram.com/diana_miroshnikova?igshid=YmMyMTA2M2Y= ♥️ *погоджено з адміністрацією
-
Привіт Хто може допомогти з таким питанням ? Буду вдячна 😊 Моя мама хоче потрапити в Америку до брата і лише є один варіант це зробити - податись на програму U4U. В неї є CUAET чи не зашкодить це? Типу чи не буде такого , що вона не зможе заїхати в Канаду… я думаю що ні але все одно на всяк випадок питаю.
-
Вітаю! Є кімната для 1 дівчини в аренду в даунтауні з Липня. Кондо 1+1 + ден, Adelaide & John, 5 хв від метро, та 5 хв від CN tower. В будинку є бассейн, зал, лаунж, терраса BBQ, party toom. Ден вільний, можна переробити під офіс. 1153$ в місяць + (Hydro та інтернет). Шукаю сусідку бажано з роботою або з випискою із банка про платоспроможність. Ніяких величезних депозитов, оплата лише за перший і останній місяць. Якщо зацікавлені, будь ласка напишіть мені в особисті повідомлення!
-
Доброго дня, сигареты 40$ за 1 блок. Доставка безкоштовна. +1 (289) 623-0757
-
Доброго дня! По приїзду відкрила дебетову карту в TD банку. Мені сказали, що рік обслуговування без комісії, програма для newcomers. Поклала на карту 100$ і не користувалась (CIBC відкрили відразу кредитку і перейшла до них). Сьогодні вирішила заплатити картою TD і виявилось, що вони щомісяця знімали комісію 16$, закрили рахунок коли там стало -89$. Тепер виходить підпортили кредитний рейтинг і говорять, що ще я їм винна гроші. Хто стикався з такою ситуацією? До кого можна звернутись, щоб якось це вирішити? В банку дали номер head office, але коли я туди подзвонила сказали, що вирішувати у відділенні треба 🤪🤪🤪 Може хтось знає наших людей які в TD працюють?
-
интересная ситуация :D
-
-
Сегодня в Торонто какой-то радужный праздник?
-
Якщо ви при відкритті рахунку (chequing, credit) підписалися під умовами обслуговування, то, думаю, мало хто вам допоможе. Це обов'язок працівника відповісти на ваші питання, але як ви підписали (що значить, ознайомились і згідні), то довести протилежне складно. Можете звернутись до менеджера відділення, а якому відкривали, можливо, підуть на зустріч. І раджу подзвонити на гарячу лінію із питанням. Але в цілому борг треба погасити, а при закритті рахунку кредит скор суттєво страждає