UA:
Привіт, всім!
Мене звуть Дмитро. Я також як і Ви думаю про імміграцію до Канади.
Про мене: взявся за питання документів і вже на завершальному етапі, віза на руках. Пройшов реєстрацію через Польщу, Варшаву.
Я хочу звернутися до тих людей, які вже поїхали до Канади і могли б поділитися своїм цінним досвідом, вибором провінції, першими годинами в Канаді, першими кроками, можливо щось запропонувати, просто поділитися або розповісти про теми імміграції в «нашій» програмі. Я був би дуже вдячний за ваше спілкування.
Я хочу знайти нові знайомства та спілкування.
Звичайно, велика частина інформації знаходиться на YouTube, але, спілкування і нові знайомства, вважаю, краще шукати тут.
Також, якщо хтось вже перебуває в процесі оформлення документів через візовий центр у Варшаві – звертайтеся, я допоможу у всьому, через що пройшов.
Дякую за увагу, успіхів!
RU:
Всем привет!
Меня зовут Дмитрий. Я также, как и Вы думаю о иммиграцию в Канаду.
О себе: занялся вопросом документов и уже на финальной стадии, виза на руках. Прошел оформление через Польшу, Варшава.
Хочу обратится к тем людям, которые уже уехали в Канаду и могли бы поделится своим ценным опытом, выбором провинции, первыми часами в Канаде, первые шаги, возможно что-то подсказать, просто поделится либо пообщаться на темы иммиграции по «нашей» программе. Буду очень благодарен общению.
Хочу найти знакомства и общение в общей идее и планах.
Конечно, большинство информации есть на YouTube, но, общение и новые знакомства, я думаю лучше искать здесь.
Также, если кто-то уже в процессе оформление документов через визовый центр в Варшаве – обращайтесь, во всем помогу, через что – сам прошел.
Спасибо за внимание, всем удачи!