Toronto Newcomers
-
Car connection Toronto, ask Avi from Oleksandr (he might not remember me though)
-
Оптимістично))
-
Всем доброго дня 😊🌷 Если с визой выданной по CUAET выезжать из Канады в Украину/Россию, не будет никаких последствий в дальнейшем? Например, при получении PR? И вообще могут ли возникнуть вопросы на канадской границе? Может кто-то из вас уже летал туда-обратно и всё было ок? 🤞🏻
-
Никаких проблем, выезжайте сколько угодно, паспорт с визой и ворк пермит с собой иметь.
-
при подачі на PR ви маєте вказати всі країни до яких ви в'їжджали, бо в паспорті будуть штампи. Так от за в'їзд в РФ до вас буде багато питань.
-
Максимум, вилами как шрека, если в Россию поедете 😅😂
-
А где такое написано что это именно так работает?
-
це саме зв'язка - CUAET + штамп в'їзду в РФ так спрацює.
-
я думаю абсолютно всё равно, где и когда ты был, для обычных программ как ее, пнп. другой вопрос - на кой черт туда ехать....
-
В залежності як ви плануєте піар отримувати яким способом-якщо по провінційній то не повинно бути по іншим ( гуманітарна,біженство)можуть виникнути. Якщо в Росію то по любій програмі для піару можуть виникнути питання
-
Ну і відповідно коли ви їдете в країну яка являється спонсором тероризму як мінімум то це не дуже добре що ви її відвідуєте. Ну і. Вас назад в Канаду не випустять бо це не тільки країна терорист а ще й країна диктатор для рабів які там живуть
-
И всех жителей тероористами
-
Зразу дам відповідь чому якшо в росію-тому шо в парламент Канади подали документ на визнання росії спонсором тероризму а в подальшому будуть визнавати країною терористом
-
Но таких правил нет, и думаю врядли будут
-
Так прикол в тому, що в нас теж нікого не випускають лол
-
ну в прямом смысле нет) канада выдает русским визы и пиары сейчас, сша тоже
-
Ну так чоловіки це не всі)))
-
Всмислі нєт))) якщо краіна терорист то жителі також. Почитайте чи в багатьох країнах комусь Для прикладу із кубинців чи іранців дають піар
-
Ну так
-
У нас чоловіків не випускають))
29 Jan 2023, 10:47
78589/116470
about 2 hours ago