Toronto Newcomers
-
У меня Роджерс то не работает совсем, насколько знаю на станциях работает только фридом
-
I can't stop thanking you Mr Stefan James you are so amazing 👏 you made this world 🌎 look like a living place for me. Guys just a trial of just $300 I never even expected this I thought it was a joke until God answered my prayers through you Sir I don't know what to use and pay back But my God whom I serve will continue to bless you with long life and good health thanks Sir I have gotten the profits of $3500 Guys please 🙏 join this now before it's too late. ⬇⬇⬇⬇⬇⬇ t.me/joinchat/KQr1pXRvJGU1NzNk @trade_with_stefan_james
-
✨Консультації психолога для дітей і дорослих!✨ 🪐Ми пропонуємо: ✅ Індивідуальні консультації для дорослих ✅ Сімейна терапія ✅ Індивідуальні консультації для дітей і підлітків ✅ Групова терапія ✅ Психодіагностика ✅ Профорієнтація для дітей і дорослих ✅ Коучинг Став ❤️ на це повідомлення або пиши нам і почни змінювати своє життя на краще!
-
Всём привет. Подскажите, пожалуйста, какой почтой вы отправляли документы в Польшу на вклейку визы из Украины?
-
Только автобусами и всякими вуйками перевозчиками
-
А можливо по почті відправляти документи на влеювання візи в візовий центр Варшави самостійно з Польщі?
-
З Польши так, легко. Їх я грудня тільки по пошті і приймають начебто.
-
на всяк випадок продублюю що повинні прислати за ідеєю всім КУАЕТникам на пошту: нам відкрили можливість навчатись без стаді перміту. Можливо комусь було важливо отримати цей дозвіл і лист десь загубився серед листів на пошті або ще не прийшов👍👍
-
Как заработаем, так пойдем учиться:)
-
Як виросту, то буду знати чим займатися в житті
-
Доброго дня Хто шукає на тимчасово житло Є кімната в Етобіко,до 1 серпня Ціна 600$,з фреймом та матрасом Тільки дівчина Пишіть в приват
-
То якого оператора брати на мобільний???((
-
Лежали лишние 100к на учебу, очень рад что теперь могу их потратить без необходимости мучаться со стади пермитом
-
В Мехико бесплатный Wi-fi во всех поездах метро, по всем станциям, и практически по всем местам отдыха (паркам, и даже просто по улицам).
-
Welcome to [Torono]
-
Это в Мехико, а ты как бы в другом культурном городе)
-
Кто то может скинуть на карту приват24 гривну? А я здесь рассчитаюсь CAD. Жду сообщений в личку
-
Доброго дня, поділіться будь ласка досвідом в кого який інтернет вдома , щось ми не можемо організувати домашній інтернет з fido. Можливо щось порадите 👍 в компанії fido сказали що користувачам їх мобільного оператора буде знижена 50відсотків
-
Telus/Bell
-
Жаль
29 Jan 2023, 10:47
78710/116560
about 3 hours ago