Toronto Newcomers
-
Добрий день! Був втрачений телефон 03.07.2023 iPhone 12 білий, чорний чохол з ведмедиком район: St George station - Museum station Може хтось знайшов, поверніть будь ласка за винагороду. Телефон дочки. Дякую
-
Всем привет. Подскажите, у кого-то была проблема просрочки сдачи паспорта на вклейку визы? Если да, можете написать в приватное, как решили эту проблему
-
Спасибо за совет. Дочка вроде смотрела. Говорит нет геопозиции. Я просто не очень в этом разбираюсь((
-
Спасибо большое! Сейчас попробуем ещё раз посмотреть.
-
Не отвалится
-
Новоприбулі! Буду рада допомогти з мінімальною англійською на волотерських засадах. Наймінімальніші знання слів та виразів, щоб говорити в менеджером, співробітниками. Напишіть мені якщо вам потрібно. Давайте знайомитись🙌🇺🇦🇨🇦
-
🇺🇦🇨🇦НОВОПРИБУЛІ З УКРАЇНИ В GTA: ЗАЛИШИТИСЬ У КАНАДІ ЧИ ПОВЕРНУТИСЯ В УКРАЇНУ? ❗Запрошуємо вас взяти участь в опитуванні з дослідження адаптації новоприбулих з України за програмою CUAET до Канади. ▶️ Посилання на опитування: forms.gle/g5FoUQ6PUKF1M1UPA 🔹Це опитування проводиться з метою дослідити, як новоприбулі з України влаштовуються в агломерації великого Торонто (Greater Toronto Area), з якими труднощами стикаються, як оцінюють свої перспективи в Канаді. 🔸Ваша участь в опитуванні допоможе проаналізувати загальні настрої новоприбулих з України, визначити сильні та слабкі сторони в адаптації, а також зрозуміти налаштованість новоприбулих з України в майбутньому залишитись в Канаді чи поїхати назад в Україну. 🔹Опитування займе у вас приблизно 10-12 хвилин і дуже допоможе нам проаналізувати деякі аспекти розвитку української діаспори Канади, і агломерації великого Торонто зокрема. 🔸Будь ласка, відповідайте на запитання не задумуючись. 🔹Опитування анонімне, ніякі ваші особисті дані не збираються. Отримані результати будуть використані в генералізованому вигляді. 🔸В опитуванні можуть взяти участь тільки ті, хто проживає в Greater Toronto area і приїхав за програмою CUAET: міста Торонто, (вкл. Етобіко, Норт-Йорк, Скарборо), Міссіссоґа, Брамптон, Оквіль, Мілтон, Бурлінґтон, Вон, Маркам, Річмонд-Хілл, Аврора, Ньюмаркет, Пікерінг, Айджакс, Вітбі, Ошава і інші. ‼️Опитування проводиться в рамках наукового дослідження "Recent Ukrainian Newcomers to Grand Toronto Area: Stay or Leave?", що фінансується в рамках стипендії від Наукового товариства ім. Шевченка в Канаді. forms.gle/g5FoUQ6PUKF1M1UPA
-
Дівчатка привіт 🙋🏽♀️ Запрошую до себе на гарний МАНІКЮР І ПЕДИКЮР 🔥АКЦІЯ МАНІКЮР + ПЕДИКЮР 100$🔥 ‼️Стерильність гарантую ‼️ •пилочки•бафіки•апельсинові палочки - одноразові •манікюр(апаратний, комбі) 30$ •манікюр+ покриття 60$ •френч 65$ •нарощування 90$ • педикюр апаратний 50$ • педикюр + покриття 70$ Мій інстаграм: instagram.com/nails_bar_toronto?igshid=ZWIzMWE5ZmU3Zg== 📍Торонто/Норс Йорк 120 Varna drive (YORKDALE)
-
Как поменять адрес в водительских правах и в OHIP?
-
Помогаю записаться на собеседование в посольство на визу США 🇺🇸 на территории Канады! За подробностями в личку 📩
-
Також якщо хтось хоче поволоньерити ( може якусь їжу приготувати) звертайтеся у ПП, я передам координатору
-
Добрий день, запрошуємо всіх співвітчизників, а також жителів Канади на ярмарок. Нереально крута і смачна їжа та українська символіка. Всі гроші виручені на ярмарку йдуть на дрон та на медичні препарати в Україну.