Toronto Newcomers
-
Бачила ціни на aviasales були дешеві, подивіться там
-
Ціна,
-
Дорогі друзі, чи планують ваші рідні або друзі їхати в Канаду за програмою CUAET найближчим часом? Це ваш час для того, щоб їм допомогти. До програми можна податись до 15 липня на сьогоднішній день. Щодо продовження поки новин немає. Поспілкуйтесь по інформаційне просвітлення ваших друзів з України 🙌 www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/portal-application-ukraine-cuaet.html www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/cuaet.html www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/end-dates.html
-
Хочу поділитись посиланням на чудовий канал з добре структурованою по темам інформацією, можливо буде корисно комусь t.me/ontario_toronto☝️Інформаційний канал для українців🇺🇦 в Канаді 🇨🇦, ділимося досвідом: - 📺 Актуальні новини; - 🏠 Пошук житла; - 🧰 Отримання PR Від українців – українцям. Welcome to Canada 💛 💙 🎬 Youtube www.youtube.com/@UA_Canada/
-
Це ви якби продовжили візу ? А куди саме в Торонто відправити на вклейку візи ?🙏🏻підскажіть будь-ласка
-
Може хто стикався. Подала на кваєт візу чоловіка та сина. Вони військові, і ми це зазначили в анкеті. Прийшла відповідь, що зазначте де служать, номер частини, імʼя командира і тд. Для мене це означає відмова? Чи я маю злити секретні дані? Бо якось страшно. На візу подала бо війна все таки закінчиться і я хочу їх бачити тут.