Toronto Newcomers
-
Та он тебе нужен? Живи и радуйся, ты в Канаде. Если думскролить украинскую ленту то смысл уезжать было, та же депресня
-
Даже не знаю что сказать))😂 У меня никогда проблем не было)
-
есть ли тут рыбаки? Где норм можно рыбы наловить?
-
нужно как то перключатся от говнокода
-
ну я люблю провокацию устроить)
-
Есть люди которые боготворят крокодилов в Африке. Есть которые поклонялись кошкам в Египте. Если обращать внимание на все отклонения у людей то времени на свою жизнь не останется.
-
на уровне спора с плоскоземельниками
-
ну это срач на уровне языкового так что лучше не продолжать ибо никакого конструктива
-
😂😂😂 настільки тобі пох, що ти вже хер знає скільки тут волаєш, як пришламений. 3 три наздоганяв , щоб сказати як тобі пох
-
Самое страшное что есть люди которые его боготворят)
-
Дівчатка, хто шукає роботу на прибирання, є вакансія, Торонто, вул. Кінг, пишіть в приватні.
-
Ахахах, так прикол не в рыбе, а в процессе
-
В китайском магазине Оушен или Эмпл. Сачок только взять можно что угодно наловить
-
Це не провокація, ну немає з ким тобі спілкуватися, так і скажи , дужа шкода людей, які зображають з себе того ким ти не є , провокатор 🤦♀️
-
Та під мостом в даунтавні купа друзів живе, разом спимо. Ти шо, камон)
-
@nikola_tesla_97 завязывай с политическими оскорблениями и набросами на вентилятор
-
Кота свого тролив , молодець
-
Тролив зе до того як це стало мейнстрімом
-
Усім привіт. Можливо тут хтось є і підкаже чи варто оскаржувати штраф 100$ за парковку і як це працює? Дякую!
-
В общем можно попробовать
29 Jan 2023, 10:47
79428/116756
about an hour ago