Toronto Newcomers
-
Реально в нас діє право сильного
-
Посилатися на законність в Україні можна лише тоді, коли це тобі зручно
-
Да, я пробовал, но офлайн. Попробуйте вы онлайн 💁🏼♂️
-
Махинации 🙌 От создателей "я в эти игры не играю"
-
Заявку на оскарження можна подати онлайн і нікуди не їздити, якщо є шанс, можна пробувати.
-
Зайти на сайт и обрисовать ситуацию 10 минут
-
Откуда такая инфа?😂😂😂 Ты это делал хоть раз?
-
Причина штрафа, що машина стояла не на правильному місці, де мають бути лінії і тд. А взагалі там була загальна парковка на якомусь щебені де і не було точних парковочних місць, тому думаю варто спробувати
-
Муниципальные штрафы можно оспорить через специальную форму, исход дела может быть разный. Но ни один из них не будет хуже действительности - оплаты штрафа.
-
Просто на все эти махинации уйдет больше 2-4 часов. За это время можно даже в доставке заработать $100, и в чем смысл тогда
-
Тогда благодарю за информацию, может и мне пригодится!
-
Я делал так. И друг мой делал. И даже получилось один раз отменить. Один раз половину суммы скинули. Один просто дали отсрочку.
-
вне торонто апойтменты вполне ок, лично сдавал в woodstock в прошлом году по инструкторам можно постучаться любому, и спросить насчет своего района - они часто знают друг друга и могут дать контакт
-
Всім привіт! Хтось знає інструкторів на авто за межами Торонто? Буду вдячний за допомогу. І може хтось знаходив якийсь солюшн з епойментами на іспит…
-
в чате кидали когда-то, гляньте поиском... или в обьявлениях на torontovka можно посмотреть
-
Дякую, буду вдячний за будь-який контакт, хоч один😂
-
Здається кімната ТІЛЬКИ ДО КІНЦЯ ЛИПНЯ Mississauga, Sidmouth St Вільна! Заселятися можна сьогодні! Максимум для двох людей (ліжко одне). Без тварин. До зупинок автобусу у різні сторони 7-10 хвилин пішки. Кухня, туалетна кімната спільні з 3 людьми (1 пара та 1 хлопець). Все чисто та акуратно. Кожен прибирає за собою. Дуже привітна атмосфера. Є бек ярд, який можна використовувати в будь-який час. Є місце для парковки. Ціна залежить від кількості людей. Підлягає обговоренню. Запитання - в особисті!
-
есть сайт где глянуть какая профессия подходит под пр?
-
Біля озера, так, але вивіски не було взагалі. Але спробуємо оскаржити. Дякую!
-
Можу припустити, що ви припаркувалися біля озера, а там є відведені місця для машин з човнами. При вїзді на парковку мала бути вивіска про паркомісця. Так як штраф 100$ це круто. Спробуйте оскаржити.
29 Jan 2023, 10:47
79455/116597
about 6 hours ago