Toronto Newcomers
-
Всем привет. Кто может рассказать процедуру покупки б/у машины с маркет плейс - безопасность/страховка/получение номера/передача денег/налог и т.д.
-
Значит справка прежде всего) Может тут есть в группе рекомендации по страховым?
-
Привіт всім! Мене звуть Валерія, мені 19 років🇺🇦 Я у Торонто вже тиждень і зараз шукаю приймаючу сім’ю принаймні на 2 місяці в Торонто чи GTA. Тому що бюджет дуже обмежений. Можу зробити все по дому, доглянути за дітьми, допомогти у всьому, що потрібно. І звісно буду шукати роботу, зараз склала вже своє резюме. Я не п'ю, не палю, не маю шкідливих звичок, не маю з собою домашніх тварин, але pets friendly. Будь ласка, напишіть мені в DM якщо ви можете мені допомогти чи знаєте когось іншого! Наперед дякую 🙏
-
У нас эта была все время, мы довольны. Alexey Rakitine RBC Insurance Agency Ltd. Shops at Don Mills 1090 Don Mills Rd North York, ON M3C 3R6 Tel: 416-461-3532 Cell# 416-418-3113 [email protected]
-
мені здається що безпечніше купувати в офіційних салонах, там є і нові і б/у авто, якщо є робота можна взяти кредит (файнансінг як вони кажуть або ліз). Там видно історію машини, час ремонту та оглядів, чи були в неї дтп, машина вважається сертифікованою.
-
Доброго дня , можливо хтось має контакти через кого можна передати українські паспорта на вклейку візи , або хтось знає як це краще зробити ( родичі живуть в Львові і не знають як краще буде надіслати паспорти на вклейку коли прийде запит ) Дякую на перед ))
-
Можливо так, але поки що не знайшов такий салон де иене зрозуміють) і всі вони практично за містом.
-
Если при мед центре есть волк ин, то идете туда. То есть всегда идете или в волк ин, или к семейному и они дальше направляют вас к специалистам, которые находятся в мед центре. Просто так вы ни к кому не попадёте. Ну еще есть вариант на емердженси Да, все под охипом
-
Yes, там налоговый резидент