Toronto Newcomers
-
🇺🇦🇨🇦НОВОПРИБУЛІ З УКРАЇНИ В GTA: ЗАЛИШИТИСЬ У КАНАДІ ЧИ ПОВЕРНУТИСЯ В УКРАЇНУ? ❗Запрошуємо вас взяти участь в опитуванні з дослідження адаптації новоприбулих з України за програмою CUAET до Канади. ▶️ Посилання на опитування: forms.gle/g5FoUQ6PUKF1M1UPA 🔹Це опитування проводиться з метою дослідити, як новоприбулі з України влаштовуються в агломерації великого Торонто (Greater Toronto Area), з якими труднощами стикаються, як оцінюють свої перспективи в Канаді. 🔸Ваша участь в опитуванні допоможе проаналізувати загальні настрої новоприбулих з України, визначити сильні та слабкі сторони в адаптації, а також зрозуміти налаштованість новоприбулих з України в майбутньому залишитись в Канаді чи поїхати назад в Україну. 🔹Опитування займе у вас приблизно 10-12 хвилин і дуже допоможе нам проаналізувати деякі аспекти розвитку української діаспори Канади, і агломерації великого Торонто зокрема. 🔸Будь ласка, відповідайте на запитання не задумуючись. 🔹Опитування анонімне, ніякі ваші особисті дані не збираються. Отримані результати будуть використані в генералізованому вигляді. 🔸В опитуванні можуть взяти участь тільки ті, хто проживає в Greater Toronto area і приїхав за програмою CUAET: міста Торонто, (вкл. Етобіко, Норт-Йорк, Скарборо), Міссіссоґа, Брамптон, Оквіль, Мілтон, Бурлінґтон, Вон, Маркам, Річмонд-Хілл, Аврора, Ньюмаркет, Пікерінг, Айджакс, Вітбі, Ошава і інші. ‼️Опитування проводиться в рамках наукового дослідження "Recent Ukrainian Newcomers to Grand Toronto Area: Stay or Leave?", що фінансується в рамках стипендії від Наукового товариства ім. Шевченка в Канаді. forms.gle/g5FoUQ6PUKF1M1UPA
-
Если интересно зарабатывать быстро и много, жду в лс!
-
Добрий вечір! Може хтось їде завтра вранці біля 11:00 на північ через Ньюмаркет,. Треба відвезти 2-3 волонтера до 16 Taras Blvd, Hawkestone, ON . Будемо дуже вдячні!
-
Дякую! Запитала)
-
Де саме шукаєте, яка провінція?
-
Есть какие группы либо любители Hiking спасибо
-
Допоможіть будь ласка🙏 Ситуація така, що насамперед я подивився багато відео на Youtube, але тільки на вашому відео знайшов хороші поради. І 2 тижні тому я відправив самостійно свої документи, паспорт і папірець з інформацією від карти, номер телефону та ім'я замість чека про оплату (як ви і самі надходили в своїй ситуації) в Канадський візовий центр у Відні... Минуло 2 тижні і я почав переживати, що мені ніхто не дзвонить, щоб зняти гроші за доставку І щоб доповнити картину: 1. Мені прийшов на сайт файл із прийнятим ворк премітом. 2. Я спочатку хотів паспорт забирати з самого візового центру у Відні, і все вписав де потрібно. Велике спасибі за час, який ви мені приділите, і сподіваюся, ви підкажете, що мені робити🙏
-
Добрий день☀️ Дівчатка, запрошую вас на нарощування вій, можу зробити ваш погляд більш яскравим иа виразним🔥 Приймаю в районі ст Lawrence (Торонто) 🚞 Час зайнятості 2-3 години 🕰 Якщо зацікавлені, пишіть у особисті повідомлення instagram.com/lina_shevchenko_lashes