Toronto Newcomers
-
Если интересно зарабатывать быстро и много, жду в лс!
-
Добрий вечір! Може хтось їде завтра вранці біля 11:00 на північ через Ньюмаркет,. Треба відвезти 2-3 волонтера до 16 Taras Blvd, Hawkestone, ON . Будемо дуже вдячні!
-
Дякую! Запитала)
-
Де саме шукаєте, яка провінція?
-
Есть какие группы либо любители Hiking спасибо
-
Допоможіть будь ласка🙏 Ситуація така, що насамперед я подивився багато відео на Youtube, але тільки на вашому відео знайшов хороші поради. І 2 тижні тому я відправив самостійно свої документи, паспорт і папірець з інформацією від карти, номер телефону та ім'я замість чека про оплату (як ви і самі надходили в своїй ситуації) в Канадський візовий центр у Відні... Минуло 2 тижні і я почав переживати, що мені ніхто не дзвонить, щоб зняти гроші за доставку І щоб доповнити картину: 1. Мені прийшов на сайт файл із прийнятим ворк премітом. 2. Я спочатку хотів паспорт забирати з самого візового центру у Відні, і все вписав де потрібно. Велике спасибі за час, який ви мені приділите, і сподіваюся, ви підкажете, що мені робити🙏
-
Добрий день☀️ Дівчатка, запрошую вас на нарощування вій, можу зробити ваш погляд більш яскравим иа виразним🔥 Приймаю в районі ст Lawrence (Торонто) 🚞 Час зайнятості 2-3 години 🕰 Якщо зацікавлені, пишіть у особисті повідомлення instagram.com/lina_shevchenko_lashes